Konu Yazar mystic4l Hesap Askıya Alındı Uyarıları Dikkate Almadı May 402 10 15 Tem 2009 #1 bıtbıt karusint.gtd karusint.opd bıtbıt Zones hatası alıorm Eslanta giderken atıcak yoqmu Son düzenleme: 15 Tem 2009
R RoTrKO New Member Kalemi Kırıldı! Haz 1,565 58 15 Tem 2009 #2 Cevap: Betler birisi karusint.gtd karusint.opd Bana atabilirmi Gerekli Bolume Tasinmistir. Web Hosting - Dedicated Server Son düzenleme: 15 Tem 2009
Cevap: Betler birisi karusint.gtd karusint.opd Bana atabilirmi Gerekli Bolume Tasinmistir. Web Hosting - Dedicated Server
T tayyipov spRunk_ Mar 35 0 20 Tem 2009 #3 Cevap: Betler birisi karusint.gtd karusint.opd Bana atabilirmi k.akmyın 50 msj için yazıorm
P pisikopat_hayalet42 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 31 1 28 Tem 2009 #4 Cevap: Betler birisi karusint.gtd karusint.opd Bana atabilirmi ty paylasım icin cok işime yaradı
I imhayt1 New Member Ocak 3 0 28 Tem 2009 #5 Cevap: Betler birisi karusint.gtd karusint.opd Bana atabilirmi TsKLeR cok işime yaradı
M merdh New Member Ağu 3 0 3 Ağu 2009 #6 Cevap: Betler birisi karusint.gtd karusint.opd Bana atabilirmi Krowaz Bembeyaz Görünüyor Kıpırdayamıyorum .. KrowazPatch Kuruyorum Ondada Map Fileszones\dungeon.gtb Zones\dungeon.opd hatası aLıyorum Yardım ..! ACİLz
Cevap: Betler birisi karusint.gtd karusint.opd Bana atabilirmi Krowaz Bembeyaz Görünüyor Kıpırdayamıyorum .. KrowazPatch Kuruyorum Ondada Map Fileszones\dungeon.gtb Zones\dungeon.opd hatası aLıyorum Yardım ..! ACİLz