Beyler İçeri Bakalım Yapabilcekmiyiz<?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 4v4t4r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

4v4t4r

4v4t4r Cüceler Diyarında
Haz
87
0
KoMaster Db yi Kurdum iyi güzel herşey editledim herşeyi dbde sorun çıktı oyuna giriyon bidahaki girişnde INvalid password hatası veriyodu Accout_login ve version manageri değiştirdim şimdide giriliyo ama çar açıyo biri açtığı karektere bi tıklıyo DC YİYO NE YAPMAYALIM?

Lütfen yardım edin beyler

Son düzenleme:
Cevap: Beyler İçeri Bakalım Yapabilcekmiyiz<?

Char Belki Banlanmıştır. QA dan Userdata ya Gir. Authory 255 ise Değiştir. Gm İçin 0 Yap.

sen anlamadın galiba her çar kim açarsa açsın herkeste oluyo böyle

KoMaster Db yi Kurdum iyi güzel herşey editledim herşeyi dbde sorun çıktı oyuna giriyon bidahaki girişnde INvalid password hatası veriyodu Accout_login ve version manageri değiştirdim şimdide giriliyo ama çar açıyo biri açtığı karektere bi tıklıyo DC YİYO NE YAPMAYALIM?

Lütfen yardım edin beyler

acount_login Presedur'ü ve Version Menager'i değiştir. Benim V1,9 daki leri al ek olarakda loaduserdata presedurunu de al duzelıcektır

arama yap hocam prosedür & kodlar bölümünde var.

teşekkür ederim beyler sanada bybrux

aramasına gerek olmadıgını sogledım zaten kendı database'm den alıcaklarını onlar ısını gorup sorununu gıderıcektır

senin Account_Login ni aldım version managerini kullandım yine aynı hata :S Heralde User_data dan girenler banlımı oluyo yapamadım gitti ya

Ekleyin görüşelim :S

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt