Beyler server kurdum sorun yok ama pc 'ye reset atınca aşagısı donuyo yardım pls

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan b3rq4y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

b3rq4y

Member
Nis
138
0
başlıkdada dedigim gibi sql 2000 den mi kaynaklanıyo yoksa
hard disk sıfırlatammı?

Cevap: Beyler server kurdum sorun yok ama pc 'ye reset atınca aşagısı donuyo yardım p

HİÇ BİŞE ANLAMADIM :d

Cevap: Beyler server kurdum sorun yok ama pc 'ye reset atınca aşagısı donuyo yardım p

FormaT atıcaksın !! yada avast kurucaksın taratıcaksın :) ve hepsini sil diceksin sorun düzelicektir.

Ne :S s

Sorununu daha açık bir şekilde anlatabilirmisin..

Bilgisayariniza VİRUS (Casus Yazilim) Bulaştirmişsiniz :) Ayni Sorunu Bi Aralar Bende Yaşadım O Yüzden Şuan VPS Kullaniyorum.. Cünkü VPS Daha Sağlıklı En Azindan Kendi Pc'inin Ömrünü Kısaltmiyosun...

harddiski formatla ya da vps ise vps cine formatlattır :S

Selamlar,

• KnightOnline Private Server Kurulumu (20 TL)
  • Database Düzenleme (15 TL)
  • Panel,Forum,Wep Site Kurulumu (20 TL)
  • Hile Engelleyici Programlar (GameServer Frewall,SQL Frewall) (25 TL)
  • Wep Programlama , Grafik/Animasyon , Wep Tasarım , Veri Tabanları Hizmetleri

Bize Ulaşmak İçin;[email protected]
Bize Ulaşmak İçin;Otomatik Eklemek İçin Tıklayınız

Sorununa açıklama getirmedin sürece kimseden yardım bekleme :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt