v2xxx Bian-KO.EU | Yeni Sunucu Helios Geliyor | BETA: 22 ARALIK , OFFICIAL 29 ARALIK [HOMEKO]

her şey güzel pksı itemi vs 10 numara server yalan yok gm lerdesen her an aktif mesela gece 3 de yazdım adam online hemen döndü ... lakin gel gelelim destek :D kısmı gardaş hacklendim diyorum sabred dönecez diyolar 3 gün oldu hayırdır nasıl oldu diyen yok ... faceden yazıyorum yok sitede forumdan yok ticketlara bakan yok .... bide fırca yiyoruz adam hesabımı hackledi premium hesap kc ler trina itemler vs hepsi gitti oyuna girip oynayamıyorum cunku nerden nbasıl hack yediğim belli deil ki bu sizin oyundaki açıklarınızdan da olabilir tekrar item kasıp hack yemeyelim diye ama malisef dönen yok .... anlıyorum kral server sınız .... çok user var ama bu basit bişey deil ki ... kimbilir kaç kişi daha hack ledi adam bu yöntemle acil şu ticketlara bakın. yok bakyacaksanız da bu kadar user ın vebalini almayın herkez emek harcayıp oyuna para yatırıyor emeklerini heba ettirmeytin

server güzel lakin clientiniz ses dosyası problemli oyunun sesi hiç bi sekilde açamıyorum.Baska serverlarda oyun sesi efekt sesleri var fakat ne yaptıysam olmadı.Yardmcı olacak varsa ulaşırsa sevinirm.

Geri
Üst Alt