bigahega kimdir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Shutup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: bigahega kimdir?

M.Oldum :D , Bende daha 1-2 Ay Oncesinde tanıştım :) ... Niye tanıstım bilmiom :) ...

Selamlar herkese,

bilenler var elbet bilmeyenler için açtım konuyu :) Adım Berkin, soyadıma gerek yok zaten bilen biliyor :D 1992 doğumluyum 16 yım mı deniyor 17 yim mi bilemiyorum çok anlamam o işlerden siz hesaplayın işte :D Lise 3'e geçtim ŞŞAL'da FM okuyorum. Bursa'da doğdum, Bursa'da büyüdüm, Bursa'da yaşıyorum :D Bilgisayar ile tanışıklığım yaklaşık 3 yaşıma dayanıyor, Bursa'nın ilk pc'si bizim evdeymiş - ben hatırlamıyorum tabiki fotoğraflardan ve söylenenlerden biliyorum :D - hatta eve hırsız girmiş ve klavyeyi çalmış pc'nin :D Ara babam ara bir türlü ayrıca klavye bulamamış bizimkiler bunun üzerine Almanya'da yaşayan babannemlerden getirtmişler :D Neyse bu kadar yeter knight ile tanışmamı hiç anlatmıycam zaten gerek yok :D Sonuç olarak buradayım karşınızda bir admin bir arkadaş olarak ^^

Biraz özentilik gibi olacak ama bunun için yapmadığım anlaşılır inş.

Bildiğim Görsel Programlama Dilleri (çoktan aza)
  • C# .NET (CSharp .NET)
  • Delphi
  • VB.NET (Visual Basic .NET)
  • VB6 (Visual Basic 6.0)

Bildiğim Web (Programlama) Dilleri (çoktan aza)
  • PHP
  • ASP.NET (C# .NET)
  • ASP.NET (VB.NET)
  • XHTML
  • HTML
  • CSS
  • DHTML
  • JS (JavaScript)
  • PERL
  • ASP

Veritabanı
  • MSSQL [T-SQL(TransactionSQL)]
  • MYSQL

Gördüğümde öküz trene bakar gibi bakmadığım, anlayıp el atabildiğim diller (çoktan aza)
  • C++
  • C
  • CFM(ColdFusion)
  • ASM

Yapıcı eleştiri/yorumlarda bulunursanız sevinirim :)
adını duyduklarının hepsini yazmana gerek yoktu bence:D

Memnun Oldum berkin :):): . Senide paylasıma davet edioruz :xD ...Tüm cüce Senle olsun :D .. Program kafa gulher :D

Ulan sor bi dilden söyleyeyim :icon_***:

Soruyorum Matematik :D

31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31x31
Bunu Çarpmayı Tek Tek Visual Basicle Okut Flash Yap Foruma EKle Görek :D Ne Guzel Sayı 31 :P

Selamlar herkese,

bilenler var elbet bilmeyenler için açtım konuyu :) Adım Berkin, soyadıma gerek yok zaten bilen biliyor :D 1992 doğumluyum 16 yım mı deniyor 17 yim mi bilemiyorum çok anlamam o işlerden siz hesaplayın işte :D Lise 3'e geçtim ŞŞAL'da FM okuyorum. Bursa'da doğdum, Bursa'da büyüdüm, Bursa'da yaşıyorum :D Bilgisayar ile tanışıklığım yaklaşık 3 yaşıma dayanıyor, Bursa'nın ilk pc'si bizim evdeymiş - ben hatırlamıyorum tabiki fotoğraflardan ve söylenenlerden biliyorum :D - hatta eve hırsız girmiş ve klavyeyi çalmış pc'nin :D Ara babam ara bir türlü ayrıca klavye bulamamış bizimkiler bunun üzerine Almanya'da yaşayan babannemlerden getirtmişler :D Neyse bu kadar yeter knight ile tanışmamı hiç anlatmıycam zaten gerek yok :D Sonuç olarak buradayım karşınızda bir admin bir arkadaş olarak ^^

• C# .NET (CSharp .NET)
  • Delphi
  • VB6 (Visual Basic 6.0)

• PHP
  • ASP.NET (C# .NET)
  • ASP.NET (VB.NET)
  • XHTML
  • HTML
  • CSS
  • DHTML
  • JS (JavaScript)
  • PERL
  • ASP

Veritabanı
  • MYSQL

Gördüğümde öküz trene bakar gibi bakmadığım, anlayıp el atabildiğim diller (çoktan aza)
  • C++
  • C
  • CFM(ColdFusion)
  • ASM

AGA sen Ne çok dil biliyon

Selamlar herkese,

• C# .NET (CSharp .NET)
  • Delphi
  • VB6 (Visual Basic 6.0)

• PHP
  • ASP.NET (C# .NET)
  • ASP.NET (VB.NET)
  • XHTML
  • HTML
  • CSS
  • DHTML
  • JS (JavaScript)
  • PERL
  • ASP

Veritabanı
  • MYSQL

• C++
  • C
  • CFM(ColdFusion)
  • ASM

vallaha dogru diyo :D coQ cana yaQin biR doStm ... iyiKi vaRsin beRkin kardeSm :D

• C# .NET (CSharp .NET)
  • Delphi
  • VB6 (Visual Basic 6.0)

• PHP
  • ASP.NET (C# .NET)
  • ASP.NET (VB.NET)
  • XHTML
  • HTML
  • CSS
  • DHTML
  • JS (JavaScript)
  • PERL
  • ASP

Veritabanı
  • MYSQL

• C++
  • C
  • CFM(ColdFusion)
  • ASM

Bende Justin Timberlake hö

Geri
Üst Alt