Bilgisayarınızı Video'ya Cekin - Kasmaz - Tavsiye Edilen [ Resimli Anlatım ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jokker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Jokker

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ocak
423
13
Selamlar , programın uploadı ve resimli anlatımlarının hepsi bana aittir.Bütün uploadları kendi ftp'em ile upload ettim , link silinmiş , link kırık gibi yorumlar kabul edilmiyor :) Bilgisayarınızı , her türlü video'ya cekebilirsiniz. Video'ya cekmek istediginiz yeri olcekliyebiliyorsunuz ki üstelik hic bir takdirde bilgisayarda kasma , zorlanma soz konusu degildir..

Link : Jokker // Ko-Cuce.Com , .Net

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

Yogun İstek Üzerine Müzik Eklemeyide Anlatıyorum..

Oncelikle Bilgisayarım > Yerel Disk C > Program Files > Movie Maker programını acıyoruz. Ardından

31.jpg

32.jpg

2.REsimde o video ve müzik o aşıgıya şeride nasıl gitti diyen arkadaşlar , video'yu secikten sonra aşagıya dogru sürüklüyoruz.. En kısa sürede bununla ilgili kısa bir tanıtım video'su hazırlıyacagım..​

Son düzenleme:
Cevap: Bilgisayarınızı Video'ya Cekin - Kasmaz - Tavsiye Edilen [ Resimli Anlatım ]

cok tşk ederm süper payLasm..

Cevap: Bilgisayarınızı Video'ya Cekin - Kasmaz - Tavsiye Edilen [ Resimli Anlatım ]

Kardeşim Süper Olmusta Peki Knight Online de Fln Çekebilirmiyiz Oralarini biraz açarsan İyi olur

Evet ; knight online , counter strike , nfs , nba , fifa ve bütün diger oyunlar hepsinde kasmadan rahatlıkla calışır.. İşinize yaradıysa ne mutlu bana

Muzik Nerden EkLicez YardımCıOlabilirmisn?

Tabi ki yardımcı oliyim , video'yu cektikten sonra bilgisayarınızda movie maker prograımını kullanarak resim ekliceksiniz.Biraz bekleyin onuda resimle anlatiyim

Tamm BekLiorm TskrLer AncaK Resim Deil Müzik :)

Sanırım İstediginiz Olduu..

Cok Teskkurler Sanada Zahmet OLdu Ama ;)

Teşekkürler biliyordum ama kullanmamıştım fkat oyun videosu işine yaradığını bilmiyordum.. güzel paylaşım :)

Ne Zahmeti :)

teşekürler bilmeyenler için ck güzel bi paylaşım

Güzel payLaşım..

Geri
Üst Alt