MYKO Bir MYKO Nasıl OLMALI ? Tecrübe Konuşsun . . .

Konu Yazar

celalsaydd

Member
Tem
253
17
Evet başlıkta belirttiğim gibi bir myko nasıl olmalı ?, tecrübenize göre herkes yorumunu yazabilir.

Ben başlayayım;
-Premium tek tip sadece %20 ex avantajı ve 3 np avantajı (pre 2k kc, 1k kc 25 TL)
-Skil stat sıfırlama ücretli ancak yarı fiyatına
-Para kasmak zor olacak bus bes sadece cz de çıkacak ancak oranı çok az olacak
-Yok oto kutuymuş oto atakmış böyle aptal şeyler kesinlikle satılmayacak.
-Map breth piana old moradon
-İtem basmak +8 kapalı +6 trinayla %20 olacak diğer türlü %5, +7 trinayla %5 trinasız %1-2 olacak.
-Tüm high class dropları sadece dm den düşecek, Md, Glave, Chitin dahil, oranı da %5-%10 ama itemine göre değişecek shard raptor mesela %1 -2 olacak
-Kimseye iğne ucu kadar deste verilmeyecek
-Boss drop oranları çok zor olacak, bowlu 1 kez turlayan master açamayacak yani
-Ex zor olacak 55 e kasmak için en az 2-3 gün uğraşacak herkes, 60 ise 1 hafta uğraşacak herkes, myko diye giriyosun 1 saatte 62 olup pk atıyosun, olurmu, olmaz tabiki.
-Mage Nova küçük olacak eski stil.
-İtem görünüşleri eski stil olacak.
-Tabikide tek seferlik ex görevleri olmalı, ekip olma duygusunu arttıran bir faktör neticede.
-Uniq silahlar büyük etkinliklerde zor boss lardan droplanmalı, adam 10 lw bdw giriyor bi bakıyosun HB satılır diyor gelde bırakma sw yi :)
Evet aklıma gelmeyen birşeyler olmuş olabilir, onuda siz tamamlayın birlikte tartışalım.

SORUYORUM SİZE BÖYLE MYKO AÇILDIDA BİZMİ OYNAMADIK, İLLA BANA AÇTIRACAKLAR(Gerçi ben sw açsam dolandırıcılar bana çok kinli alayı birden saldırır) :)

Sw açıp herkesi dolandıracam deseydim bir sürü yorum gelirdi, azcık ilgi duyun ya :)

bütün high classlar dm demişsin ama solo olan userleri serverda öldürmüşsün resmen , solo kasan bir adam nasıl item kasacak o halde wormde mi

Geri
Üst Alt