Bir sorunum var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Reallizt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

Reallizt

New Member
Kalemi Kırıldı!
Haz
380
13
Su sorunum var beyler Normalde diyelim bir itemin kodu 10239210 bildigimiz gibi bunu ilk numara yani 1 i 9 yapinca item trade edilmez oluyordu Tabi tbl ve db tarafindan editledigimiz zaman Item trade edilmez bi duruma geliyor..

Geçelim asil soruna ..
Bu valkrie kodu : 508011020
Trade edilmemez hali : 908011020

Buraya kadar iyi hos Tblide editliyoruz server tarafindada editliyoruz ve Sorun yok asil sorun surda.. Oyuna girince Itemin ikonu gözüküyor evet Itemin olduguda Belli ama chara giydigimiz zaman Item görünmez oluyor. Simdi diceksiniz Item dosyasindandir herneyse. Goats tbl editorla açtigimizda 6 ve 7 Ci siradaki numaralar Itemin ikonunu ve Kullanilcak Dxt yi gösterir Burdakinler hala eski dxtleri gösteriyor yani çalismasi lagzim hadi onuda editledim ve numarasini 9 ile baslattim item dosyasindaki valkrie dxtlerinide 9 ile baslattim ama yine olmadi Benim sorum bu sorun neyden kaynaklaniyor ve nasil düzeltirim. yardimci olursaniz sevinirim

Ayrica Ilk 2 kodu 91 Yapipda denedim

Cevap: Bir sorunum var

Yaptim ama yine farketmezki Item görünüm kodu 6 Ci satirda ve ordaki kod item dosyasindaki dxtye yöneltiyor

bilmeyenler için açıklayayım.

Eğer item üzerinize giydiğinizde gözükmüyorsa , log.klg mıydı neydi o dosyayı açıyorsun ve bilmem ne bilmem ne numaralı item bulunamadı diyor.

farzet walkyrie 2_111_30_3.np3part ise bunu o bulamadıkları rakama göre değiştiriyorsun ve oyuna giriyorsun

lan kawat reallizt sil len o imzayı nane bende diom ne cevirio :D

bilmeyenler için açıklayayım.

Eğer item üzerinize giydiğinizde gözükmüyorsa , log.klg mıydı neydi o dosyayı açıyorsun ve bilmem ne bilmem ne numaralı item bulunamadı diyor.

farzet walkyrie 2_111_30_3.np3part ise bunu o bulamadıkları rakama göre değiştiriyorsun ve oyuna giriyorsun

Myst is right :D

Selamlar,

Konu Cücelatorden Taşındı, Bu Sebeple Güncel...

Kolay Gelsin...

Selamlar,

Konu Cücelatorden Taşındı, Bu Sebeple Güncel...

Kolay Gelsin...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt