asdemre10 Well-Known Member Ara 1,998 32 7 Kas 2009 #2 Cevap: Bir yanlış yazım daha xD Anlamadım ben, demeç denmi bahsediyorsun , ondan bahsediyorsan demeç zaten Türkçe'de varolan bir kelime.
Cevap: Bir yanlış yazım daha xD Anlamadım ben, demeç denmi bahsediyorsun , ondan bahsediyorsan demeç zaten Türkçe'de varolan bir kelime.
xxonurxxx New Member Kalemi Kırıldı! Mar 855 7 7 Kas 2009 #3 Cevap: Bir yanlış yazım daha xD Hiç bişey anlamadım demeci yazmış sadece o kadar
ararim New Member Kalemi Kırıldı! Haz 139 4 7 Kas 2009 #4 Cevap: Bir yanlış yazım daha xD damageyi kastediyo arkadas
V Valante New Member Kalemi Kırıldı! Ocak 564 3 7 Kas 2009 #5 Cevap: Bir yanlış yazım daha xD kullerin, demeci 2 tane yanlış
volga Başkan CüCe Ara 410 3 7 Kas 2009 #6 Cevap: Bir yanlış yazım daha xD Valante' Alıntı: kullerin, demeci 2 tane yanlış Genişletmek için tıkla ... Aynen Koptum xD Özürlü bunlar galiba Kulelerin Damageleri yazmalı Yada kulelerin atakları yazsa daha normal olurdu hö
Cevap: Bir yanlış yazım daha xD Valante' Alıntı: kullerin, demeci 2 tane yanlış Genişletmek için tıkla ... Aynen Koptum xD Özürlü bunlar galiba Kulelerin Damageleri yazmalı Yada kulelerin atakları yazsa daha normal olurdu hö
Konu Yazar metoor41 K@Z@N0V@ ©ü©€ Nis 90 4 7 Kas 2009 #7 Cevap: Bir yanlış yazım daha xD anlamadınızmı kulelerın damagelerı demiyoda kulleerin demecleri dio
A akın62 New Member Nis 8 0 7 Kas 2009 #8 Cevap: Bir yanlış yazım daha xD Konusmayı bilmeyen insanların açtığı serverdan hayır gelmezz kimse insanlık hali olur demesin yazdığı şeyi insan göndermeden önce bi okur
Cevap: Bir yanlış yazım daha xD Konusmayı bilmeyen insanların açtığı serverdan hayır gelmezz kimse insanlık hali olur demesin yazdığı şeyi insan göndermeden önce bi okur
W weymen Member Tem 41 0 7 Kas 2009 #9 Cevap: Bir yanlış yazım daha xD Ne o yoksa kuleler demeç mi vermeye başladı Birde gensoru önergesi versinler tam süper olacak. zuahahahhaha öldüm gülmekten..
Cevap: Bir yanlış yazım daha xD Ne o yoksa kuleler demeç mi vermeye başladı Birde gensoru önergesi versinler tam süper olacak. zuahahahhaha öldüm gülmekten..
c0mb0 Makina Tasarım Öğrencisi. Haz 218 3 7 Kas 2009 #10 Cevap: Bir yanlış yazım daha xD Türkçeyi katletmekte işi baya ilerletmişler.
scooobz Banlanmış Kalemi Kırıldı! Eyl 86 0 7 Kas 2009 #11 Cevap: Bir yanlış yazım daha xD Demeyç yani Damage demeye caLısmıs Türkçe'de böyLe bir keLime yokk
StanicEnemy New Member Kalemi Kırıldı! Şub 619 4 7 Kas 2009 #12 Cevap: Bir yanlış yazım daha xD demec demec
4Javine Member Eki 213 0 10 Kas 2009 #13 Cevap: Bir yanlış yazım daha xD qüsel ss ler komedi ya türkce katili adamlar gm olmus