Bırakma Beni ..

Konu Yazar

JosonAnanas.

New Member
Kalemi Kırıldı!
Mar
335
1
[Y]apamamKi Ben Sensiz ,
[A]şkın Yakmış Sebepsiz ,
[R]esmine Bakarım Çaresiz ,
[E]nsarın Olsan Düşüncesiz ,
[N]e Olursun Bırakma Bu KaLbi Sensiz ..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ve Size Alıntı & Kendi Yazdığım Sözleri Paylaşmak İsterim ;

# BekLeme yapmayın , "aşkını" aLan "acıya" doğru iLerLesin ...

Hani 'ANNE' Cocugunun eLbiselerini kokLarda O Kokuyla Avunur ya Yavrusu Yanında Yokken, Benim Yavrum DeğiL 'CaNIM' Yok Napıcam Ben.. !

Hayattan Tam Koparken Biri Çıkar Karşına Seni Hayata BağLar ya, İşte Dersin YıLLardir Aradiğim kişiyi BuLdum sonunda.. Bir GüLüşü, Bir çift Gözleriyle Bağlar Seni Kendine.. Ama Sonuç Değişmez ; Sktirip gider eLbet Bir günde ;)

' - Şimdi Söndü Işık .. Sustu Dudağımdaki Sen ÇaLan IsLık .. Ve Sen ; Dünya Ahiret "A C I M S I N" aRtık ..

- Ben asLnda onunla bir eLmanın yarısı oLmak istiyordum.Fakat o bir "Armutun" tamamı oLmayı seçti.. *

Tek Doğrum Diye BiLdiğim, Meğer Hayatımın Yanlişiymiş.. !

' - Yanmakta Güzeldir Bazen , Yakan DeğerLiyse ¨~ - '

' - asLında Herkes Sevdiqi İnsana Bakarmış Gibi Hayata Baksa ; BeLkide Hayat , Bu Kadar Acı Vermekten Vazqeçerdi İnsanLara .. #

' - Hayatta Üç Şeyi Sevdim . Seni , KaLbimi , Ümit Etmeyi. Seni Sevdim , Sensin Diye. KaLbimi Sevdim , Seni Sevdi Diye. Ümit Etmeyi Sevdim , BeLki Seversin Diye ..

' - AşKin Gelisi Aklın Gidişidir #

#Hâdî qözLérîñdéKî $âhTéLîğî âñLâdîm ; Lénstî .. PéKî yâ KâLßîñdéKî ñéydî ¿?

.# Sés qéLio mu.?.ßak dinLé...!..Tııııııın..~~ :]

Şiir Yazmak Yazarlık Olsada Söz Yazmaktan Bir Kitap Oluşur .. Nede Olsa Oda Bir Yazarlıktır :)

Geri
Üst Alt