Birçok Saldırıdan Korunma Yolu

mert_1711

New Member
Reaction score
0
Öncelikle sevgili ArkadaşLar Ben yusuf Çok saldırılar aldıgımdan DoLayı uyumadım yemedim içmedim Türk Zekasını Kullandım ::D

şimdi GeLeLim Korunma YoLuna AKUMA nın Server FiLesLerini zaman Kaybetmeden indirin. veya koruması iyi olan hangisi varsa bildiginiz.

Ebenezer ve Exe yi iyi seçelim AKUMA'nın paylaştıgı varsa onu Kullanın.

Kn_online databasemiz veya hangi isimdeyse AKUMA nın teknigini kullananlar mesela Ko_main, Ko_S1

1 aşama = Kn_online olarak kullananlar Db mizi Yedekleyelim Ko_s1 olarak kullananlar da yedeklesin

2. aşama şimdi Yeni database Oluştururken Kn_online ve Ko_s1 olarak oluşturmayalım. mesela örnek = pazarxdow Databasemizi oluşturduk. Dikkat Fazla uzun olmasın isim kabul etmiyor.

3. aşama yedekledigimiz Databaseyi buna yeni açtıgımız databaseye pazarxdow 'a yüklüyoruz.

4. aşama Buraya Dikkat şimdi db ye Kullanıcı adı ve pass ayarlarken Kn_online yapıorlar çogusu karışık karakterler yapın örnek = kullanıcı adı = mrsx**-_%5m ve pass = kpn**__**+^etep Gibi

5. aşama şimdide 1 tane Kn_Online ve Ko_s1 die Database açıyoruz herhangi bir içinde userleri accountları silip Databaseyi yüklüyoruz.

6. aşama o Kn_online ve Ko_s1 die açtıgımız dblere kolay parola kullanıcı adını koyuyoruz önemli deil zaten onlar.

7. aşama ODBC ayarlarında Kn_Online ve Ko_S1 her neyse onları aynen yapın. Odbc ayarlarında Bulunsun. kendi db lerine ayarlayın Dikkat sizin db ye deil. Kn_onlineye yada Ko_S1 her neyse

8. aşama ODBCye girip ayarları ismi değişik olan üstte örnek verdigim db ye ayarlıyoruz örnek = pazarxdow Kn_online veya Ko_s1 e karışmayın onları kendi Db lerine ayarlayın

9. aşama server.ini leri office 2003 veya 2021 hangisini kullanıosanız word ile açın yanlız Login serverin ini si ile aujard ta olmaz onları yapmayın onları direk açın yapın.

10. aşama word ile açtık ayarları yazpın içine örnek verim ben üstteki kullanıcı adı pass vermiştim mesela böle

GAME_DSN=pazarxdow
GAME_UID=mrsx**-_%5m
GAME_PWD=kpn**__**+^etep
GAME_DSN3=pazarxdow
GAME_UID3=mrsx**-_%5m
GAME_PWD3=kpn**__**+^etep
Account_DSN=pazarxdow
Account_UID=mrsx**-_%5m
Account_PWD=kpn**__**+^etep

şimdi kaydederken Farklı Kaydet i tıklayın masaüstüne Doc olarak keydedin.
Ai serverdeki server iniyi kaydederken Server1.doc koyun ismini ebenezerdeki server.iniyi kaydederken çakışmasın yoksa dosya zaten var değiştirilsinmi çıkar.

Sakın açmayın Kaydettiklerinizi yoksa word ile baştan yapmak zorunda kalırsınız. :D

11. aşama şimdi Ebenezerin içindeki Gameserver.ini ve server.ini .. Ai serverin içindeki Server.ini yi ayarladık şimdi Bilgisayarıma Girin.

12. aşama AraçLar > Klasör SeçenekLeri > Üstte Görünüm sekmesine gelin >Bilinen Dosya Türleri için Uzantıları Gizle var o tik işaretini kaldıralım >ve tmm a tıklayalım.

13. aşama şimdi masaüstündeki kaydettigimiz inilerin sonlarında doc var doc u silelim mesela server.doc sa server.ini yapın yada server.ini.doc ise sadece docu silin server.ini böle kalacak

14. aşama Aiserver inisini server1.doc olarak kaydetmiştik ai server klasörünü açın server ini eskisini ismini değişin veya silin size kalmış bence ismini değişin başkalarına verirken yada ayar yaparken onunla yaparsınız sonra tekrar doclarsınız. şimdi yaptıgmız server1.ini yi yapıştırın ve 1 i silin server.ini

15. aşama ebenezerin inilerinide eskilerinin ismini değişin yaptıklarımızı atın.

16. aşama Ve kopanel ayarlarını Kn_online ve Ko_s1 e ayarlayın onların kullanıcı ayarlarınıda yapın ve kullandıgımız db den importlarsınız userdata ve knights ranting kullanıcı sıralaması felan görmeleri için....

AKumanın Firewall ve server dosyalarınıda aldıysanız.

İstedikleri kadar saldırsınlar siteye :D
pwkoxp açsınlar istedikleri kadar. :D

siz rahatınıza bakın

SQL 2005 veya 2021 kullanmanızı Tavsiye ediyorum............................

2 gece uğraştım bi sürü teknik denedim aklınıza gelmeyecek şeyler denedim enson böle bişe çıktı Bi tşk yada puan mıdır nedir pek anlamam esirgemeyin. :)

Konu SabitLenirse Bir çok arkadaşımız yararlanaBilir tşkler.

Son düzenleme:
Cevap: Bir Çok SaLdırıdan Korunma YoLu ... GeLLL

Hmm İlginc Ama İşede Yarayabilir Deneyenler Varsa Buraya Durum Bildirsinler :)

Tamamiyle Kendi Teknigimdir. :D işe yarayacagndanda eminim adamlar pwkoxpla userdata ya giriorlar şimdide girecekler ama boşş dbyi karıştıracaklar :D

Teşekkürler. İlginç

Son düzenleme:

tmm onuda firewall hall eder.

yoksa etmezmi :S

pwkoxp la alakası yok cunku pwkoxp exe uzerinden paket gondererek calısır exe game serverle calısıcaktır game serverde userleri olan db yi işletir bu sebebten dolayı bi işe yaramaz :D

inginç, olabilir :) emegine saglık :)

Teşekkürler en azından bi işe yarayacaktır. :D

teşekkürler..

Bende Teşekkür ederim....

tesekkurler

Saldırı Yapan Kişi(Şahış) İlk Önce KN_Online Olarak Saldırı Yapıyor ve DB'ye Rahatlıkla Girebiliyor DB Şifreleme Kullanırken Büyük-Küçük, İng-Türkçe ve Karakter Kullanmayı Düşünürseniz Daha İyi Bir Güvenlik Sağlamış Olursunuz 'Ebenezer' i de Kendiniz Baştan Editleyip Pack'lerseniz Daha'da Güvenli Bir Server'a Sahip Olursunuz. Ebenezer Port; Game Server Port, Login Server Port ve Version Birbirlerinden Farklı Olursa Saldırı Yapan Kişi Daha Çok Zorlanır Ve Sonuç Alamayınca Server'a Saldırı Yapmayı Bırakabilir. Ebenezer Fix + Firewall Programlarını Kullanarak Server'ını Saldırıdan Koruyabilirsiniz.

Cevap: Birçok Saldırıdan Korunma Yolu

teşekkürler

Geri
Üst Alt