Konu Yazar
ByDarkness
Security Expert
- Haz
- 133
- 1
Merhaba,
Değerli ko-cuce sakinleri, daha önceden kendim ayarlamaya çalısmıştım dropları fakat elime yüzüme bulaştırdım bu konu hakkında yardım edebilecek bir arkadaş varmı ?
İstediğim şeyler;
Full Plate'ler Maradonda Olucak +6 Olarak
Cleaverler Maradonda Olucak +7 Olarak
İron Crossbow 'lar Maradonda Olucak +7
Bill'ler Maradonda Olucak +7
Large Breaker +7
Wood Staff +8
Takılar +1 Olarak Bütün Classlara Göre ve Ardream Serverine Laik Takılar Olucak.
Üsttekiler Maradondaki Worm ailesi, bulcan ailesi ve keecon ailesinden Çıkıcak vede Drop oranı %100 Olucak.
Emc ve Lufer'deki Canavarlardan ;
Silahlar
Troll +6 Mirage Dagger %51
Troll Warrior +6 İron Bow %51
Troll Berserker Glave +6 %51
Troll Captain +6 Totomic ve Viper Staff +6 %50
Chitinler'de Stone golem ve Apostle türlerinden %32 oranında 3 parça olarak eğer hepsi sığmazsa başka canavarlarada koyulabilir..
Düzgün ardream serveri açmak istiyorum bu yüzden dropları ayarlayabilecek bu dediklerimi yapabilecek bir arkadaş arıyorum.. ve projemde isterse yer alabilecek ( Yetkili Olarak )
Değerli ko-cuce sakinleri, daha önceden kendim ayarlamaya çalısmıştım dropları fakat elime yüzüme bulaştırdım bu konu hakkında yardım edebilecek bir arkadaş varmı ?
İstediğim şeyler;
Full Plate'ler Maradonda Olucak +6 Olarak
Cleaverler Maradonda Olucak +7 Olarak
İron Crossbow 'lar Maradonda Olucak +7
Bill'ler Maradonda Olucak +7
Large Breaker +7
Wood Staff +8
Takılar +1 Olarak Bütün Classlara Göre ve Ardream Serverine Laik Takılar Olucak.
Üsttekiler Maradondaki Worm ailesi, bulcan ailesi ve keecon ailesinden Çıkıcak vede Drop oranı %100 Olucak.
Emc ve Lufer'deki Canavarlardan ;
Silahlar
Troll +6 Mirage Dagger %51
Troll Warrior +6 İron Bow %51
Troll Berserker Glave +6 %51
Troll Captain +6 Totomic ve Viper Staff +6 %50
Chitinler'de Stone golem ve Apostle türlerinden %32 oranında 3 parça olarak eğer hepsi sığmazsa başka canavarlarada koyulabilir..
Düzgün ardream serveri açmak istiyorum bu yüzden dropları ayarlayabilecek bu dediklerimi yapabilecek bir arkadaş arıyorum.. ve projemde isterse yer alabilecek ( Yetkili Olarak )