Biz neden yapamıyalım?

Cevap: Biz neden yapamıyalım?

2d91z4k.jpg

Emulator NPC 'ler ve Monsterlar Yok Ayrıca Clan Sıralamasında SEmbol 'ün Beyaz Oldugundan Anlayabiliriz
peki karşıdaki gözüken kocaman kırmızı şey ne :D

Hayır KNIGHTS Tablesini OKumadıgını Gösterir Eğer Clan Olmasaydı Delos 'daki Gibi Gösterirdi Aslında Matrixinin Yaptıgı Emulatorde Böyle Şeyler vardı Sonuçta Usko Cllienti Okuyor tabi üstümüzde Para Olmadıgı icin Gate 'lerden ısınlanamıyorduk :)

Sitesine Bakmak Aklına Geldimi ? Uskoyla Aynı Gidiolar :)

adamların tek farkı maplerin ellerinde olması dikkat ettiyseniz çakma fire drake skin kullanıyorlar ayrı client kullanmalarının sebebi ise büyük ihtimalle mapleri kullanıcılara vermeleri ve dupe fix için birtakım yamalar

şunuda eklemeliyim bu adamların elinde bu mapler varsa fazla kalmaz gibi geliyor bana :D sonra tabi 1453 sevdasından bi süre vazgeçer millet :D:D

adamların tek farkı maplerin ellerinde olması dikkat ettiyseniz çakma fire drake skin kullanıyorlar ayrı client kullanmalarının sebebi ise büyük ihtimalle mapleri kullanıcılara vermeleri ve dupe fix için birtakım yamalar

şunuda eklemeliyim bu adamların elinde bu mapler varsa fazla kalmaz gibi geliyor bana :D sonra tabi 1453 sevdasından bi süre vazgeçer millet :D:D

Katılıyorum Hönk

Emulator NPC 'ler ve Monsterlar Yok Ayrıca Clan Sıralamasında SEmbol 'ün Beyaz Oldugundan Anlayabiliriz

Valla tereddüt etmiyor değilim emulator mu yoksa gerçekten maplara sahipmi npc göremedim ama felankor aklımı karıştırdı

Son düzenleme:

Bronze premium un nerde yazdığına bakın bi :).İsimlerin olduğu yerde Risingko yazıp özellikle de versiyon belirtmeleri dikkatimi çekti benim de trayhoper gibi...1493 olduğunu hiç sanmıyorum...

Usko sitesine gelince, o siteyi yapmanın zor olmadığını belirtmek isterim.Clan rankingler flash ile değişmiyo.Bir javascript var onunla değişiyo...Yani çok zor değil o panel.Bunun 1493 olmadığı çok yerden belli...

bu resmen 1299 adamlar nerden bulmuslarsa mapları bulmuslar ve clıent e bı kac ayar daha cekıp bunları ortaya cıkarmıslar.bazıları emulator dıyor bunun emu ıle ne alakası var.ayrıca zaten 1453 gelse cogu seyde gelıcek.

bizde bu olmaz :D çünkü bizde;

1)Takım çalışması sadece Grup sex de akla gelir :)
2)Herkez birbirinden birşeyler saklama peşinde
3)Biz Türk üz Uyuşukluk yavaş yavaş Bütün Yeni nesile yayılıyor

Bu Yapılabilir. :) çok Zor Birşey Değil Sadece Client'le Alakalı benim böyle bir Projem var Daha Henüz Başlamadım

adamlar işi bilior:S biz sadece her zman gibi baka kalıoz:hıh:

Yabancılarda Map Editor vardı onunla kasıp yapmış olabilirler.
Krowazın olduğu yeri bile yapmışlar helal olsun...

Bence adamlar bu mapları başka maplar üzerinden okutmuşlar moradon için ise client e patch yapmışlar olay bitmiş.1453 cliente bildiğim kadarıyla yeni moradon oluyordu.

Geri
Üst Alt