MYKO BloodKO.Net v1299 MYKO / 27.04.2021 / PS4 Ödüllü

hacı abi swnin clientini 2 kere indirdim 2sindde arşiv bulunamadı bozuk dedi.375mb clientmi olur zaten.napcaz ne etcezde oynucaz bu swyi şimdi bi yol göster
hocam clientte sorun yok. Winrar sürümünüz eski. Winrar indir Gezginler yazıp indirin ve kurun. Sorasında sorunsuz çıkartabilirsiniz.

Çok güzel bir server yapmışsınız gerçekten şunun tadında bir server daha bulamadım..

ama nerede eksik yapıldıki serverde adam yok.. hediyeyse hediye tanıtımsa en başta bırakmışsın yazık oldu kalite kaçtı sahip çıkılmadı bence

Tabi bu arada Exp işi tam usko tadında olmuş üşengeçleride kaçırtmış olabilir ama sağlam user olsa tam uskonun ilk zamanlar tadında tatlı bir server olurdu

Ben az önce oynadım iyi olan şeyler ;
1) görevlere teleport olayı güzel
2) eski doku güzel
kötüler ise ;
1) vizdansız adam baslıyor ve hıcbır ıtem yok detah knıght a tek yedı yattı char başlangıç itemleri olmalı
2)madem generator koydun o zaman su tasları cıkarılabılecek halde yazsaydın be mubarek :(
kısacası 1299 için bir tık daha vasat şahsi düşüncem :(

wp 05462653814 PK VE BI COK PANEL MUZIGI YAPILIR ANDREAM KO VE PATHOSWAR IN PANELLERINDE JIRKETIMIZIN MUZIKLERI KULLANILIYOR LUTFEN BIZE ULASIN SAGLAM PK VE EYLENCE ICIN USERLERIN TERCIHI

wp 05462653814 PK VE BI COK PANEL MUZIGI YAPILIR ANDREAM KO VE PATHOSWAR IN PANELLERINDE JIRKETIMIZIN MUZIKLERI KULLANILIYOR LUTFEN BIZE ULASIN SAGLAM PK VE EYLENCE ICIN USERLERIN TERCIHI

SERVER MUZIKLERI YAPILIR ANDREAMKO VE PATHOSWAR PANEL MUZIKLERI ŞIRKETIMIZ TARAFINDAN UYGUN FIYATLARA YAPILDI YAPILDI BIZE WATSAPP UZERINDEN ULASABILIRSINIZ WP:05462653814

SERVER MUZIKLERI YAPILIR ANDREAMKO VE PATHOSWAR PANEL MUZIKLERI ŞIRKETIMIZ TARAFINDAN UYGUN FIYATLARA YAPILDI YAPILDI BIZE WATSAPP UZERINDEN ULASABILIRSINIZ WP:05462653814

PATHOSWAR VE ANDREAMKO MUZIKLERI TARAFIMIZCA YAPILDI BIZE ULASMAK ICIN

WP: 05462653814 :KORAYSOYVURAL

Geri
Üst Alt