BloodKO Panel %100 FLASH (Edited by K2D)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _SPAWN_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: BloodKO Panel %100 FLASH (Edited by K2D)

teşekkürler flaş panellerin gerçekten güzel fakat şifre değiştirme ve login olmayı bence bir daha gözden geçir.Yada Kullanan Kişiler php yi silsin.Seven Panelden çok hack yiyen var.bundan görmedim ama bilenler bir daha gözden geçirsin

Yorumun içi teşekkürler. Şifre değişimi konusunda tedirgin olan kullanıcılar endişe etmesin hiç bir sıkıntı olmaz gönül rahatlığıyla kullansınlar herhangi bir açık yoktur ben seven değilim.

kusura bakma ama sunları söylemek istiyorum
bunu yapmaktaki amac ne bunların hepsini flashsız yapabilirsin.Hemde daha hızlı.:^^:

Selamlar. Kusura bakmıyorum flashsızı var ztn ve ayrıca flash olarak gayet hızlı çalışıyor amaç farklı şeyler sunmak anlatabiliyormuyum çok bilmiş kardeşim ?

hızlı mı? :o:
Js ile bu nun yaptığı işlemler yapılabilir ayrıca flashdan kat kat hızlı yapar :-:
Flash yapmıssında vovv diyeceğim bir sey yok yani anlatabildim mi ?

pardon ama sen konunun başlığına dikkat etmemişsin galiba ? BloodKOPanel'in Flash Versiyonu yani var olan BLOODKOPaneli Flasha Çevirdim anlıyor musun burada söz konusu hız değil :) daha fazla yorum yapıp kendini küçük düşürme istersen ?

Paylaşımlara engel olmak yada başka üyelikler kullanıp içerisinde tartışma yaratıp konuyu amacından çıkarmak forum kurallarına ters bir durum.Bu tür hareketlerde bulunanlar banlanacaklar. Bkz . attimtuttum12 ( game_master )

Paylaşımlara engel olmak yada başka üyelikler kullanıp içerisinde tartışma yaratıp konuyu amacından çıkarmak forum kurallarına ters bir durum.Bu tür hareketlerde bulunanlar banlanacaklar. Bkz . attimtuttum12 ( game_master )

müdahale için teşekkürler

Gayet Güzel olmuş ellerine sağlık abi.

Son düzenleme:

edit.......

Son düzenleme:

Hele Şükür Paylaşabildin kanqa :D
ama senın Dıger Paneller Daha Iyı ^^ :D :D

eyw saolasın :D onlarıda bi ara paylaşırım

Konu Güncel Link Kırık Anlamadım Getti :) Bi SS Koysaydın Keşke

Link'i bu akşam tekrar aktif hale getirirm inşl unutmazsam.

Geri
Üst Alt