Bloody 21 Talısman Skıll Fixlemek Yanı Atagını Düşürmek Artık Çok Kolay..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EphiNoiA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

EphiNoiA

New Member
Kalemi Kırıldı!
Haz
3,179
10
Bloody Attack Düşürme

Kod:
Update MAGIC_TYPE1 Set Hit = '100' WHERE Name = 'Bloody'

Son düzenleme:
Cevap: loody 21 Talısman Skıll Fixlemek Yanı Atagını Düşürmek Artık Çok Kolay..

skilli bile bilmiyorum bugudamı varmış :a:

Alla alla hiç görmedim öle bi skill :)

Bloody Konu BaŞLıĞını Yanlış Yazmışım :D

Son düzenleme:
Cevap: Bloody 21 Talısman Skıll Fixlemek Yanı Atagını Düşürmek Artık Çok Kolay..

teşekkürLer...

Re: Cevap: loody 21 Talısman Skıll Fixlemek Yanı Atagını Düşürmek Artık Çok Kolay..

tmm bliorm tmm Bloody olablir die düşündümde Dedim Yanlş yazmamıştır :)

Senden Sağlam bilgilerim Olduğuna eminim...

Pek bilmiş bir tavrın hoşuma gitmiyor. Karşı tarafı küçük görmek size sanat olmuş ki rahatlıkla bu tavrı sergiliyorsunuz. Amacın eleştiri değil sorun yaratmak ve belli eden etken konu hakkında ki görüşlerin yerine cümlelerimi tek tek yorumlamandır. Bu tür karşı tarafa laf sokma girişimi forum anlayışıma yakışmıyor. Diyalog sorunları var ise bana karşı açık etmeyin bunları.

Son düzenleme:
Cevap: Bloody 21 Talısman Skıll Fixlemek Yanı Atagını Düşürmek Artık Çok Kolay..

Blood'yLe çok adam keserdim ;)

Db'ye girip'te yapılabilir.Ama böle daha kısa olmuş ^^

Cevap: Re: Cevap: loody 21 Talısman Skıll Fixlemek Yanı Atagını Düşürmek Artık Çok Ko

Blood'yLe çok adam keserdim ;)

Db'ye girip'te yapılabilir.Ama böle daha kısa olmuş ^^

Kısa Olması Daha İyi DeĞiL mi Ne Kadar Çok Çabuk Yaparsak O Kadar İyi:icon_eek:

Son düzenleme:
Re: Cevap: Re: Cevap: loody 21 Talısman Skıll Fixlemek Yanı Atagını Düşürmek Artık Ço

sen emoculuk oynarken ben coop izliyodum hö

Bilmişlik taslamalar bitmez sizde...
Google
Bak benim sayemde birşey öğrenmiş oldun cartooncu :)

Sen ilk önce izlediğin çizgi film serisini izle kaçırma sakın:-:

Bi Serverda Oynuyoduk 4 Priest Biz Tabi Fazla Bilen Yok Bugu Ben Malice Atınca Warror'a Ds İle 5 k :):) Server 2 Güne Kalmadı Kapatıldı Adam Fixleyememişti Bugu...

Yok yani kısayol'una laf etmiyorum.Kısayolu daha iyi diyorum ;);)

Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: loody 21 Talısman Skıll Fixlemek Yanı Atagını Düşürmek A

Bilmişlik taslamalar bitmez sizde...
Google
Bak benim sayemde birşey öğrenmiş oldun cartooncu :)

Sen ilk önce izlediğin çizgi film serisini izle kaçırma sakın:-:

bilmiyodum valla saol :a: şöyle izah ediyim :D sen emo kızlarının fotolarını avatarına koyarken emo olmaya calısırken emo ozentisiyken ben coop izliyodum . O cizgifilminde hastasıyım sonucta herkezin sevdigi birşey wardır hö kardeşim bütün gün o kanalda cizgifilm izliyor bende bakıyorum arada zararıda yok hö

Son düzenleme:
Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: loody 21 Talısman Skıll Fixlemek Yanı Atagını Düşürm

ben de bakıyordum

Kesin kardeşin izliyordur anladım evet
ben cevabımı aldım saol :D
Ayrıca emolara özentim yok kızlar güzel ilgimi çekiyor senin kızlar iligini çekmiyorsa o senin tercihin :D

Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: loody 21 Talısman Skıll Fixlemek Yanı Atagını

Kesin kardeşin izliyordur anladım evet
ben cevabımı aldım saol :D
Ayrıca emolara özentim yok kızlar güzel ilgimi çekiyor senin kızlar iligini çekmiyorsa o senin tercihin :D

inanmıosan inanma sana birşey ispatlamak zorunda değilim arkadaşlarım ailemi çevremi vs. bilir emolar görüntü kirliliginden başka bişey değil alayı kaşar hö

Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: loody 21 Talısman Skıll Fixlemek Yanı Ata

inanmıosan inanma sana birşey ispatlamak zorunda değilim arkadaşlarım ailemi çevremi vs. bilir emolar görüntü kirliliginden başka bişey değil alayı kaşar hö

Tamam cartooncu sen kendi çapında eğlen sanada cevap vermem bundan sonra :-:

Geri
Üst Alt