Bole bi Internet Hizi Gordunuz mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RoTrKO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

RoTrKO

New Member
Kalemi Kırıldı!
Haz
1,565
58
Merhaba Arkadaslar :)
Sizlere 2 SS Gosterecegim.
Yorumlarinizi Bekliyorum :)
SSler Local Pc`imde Usko yu Indirirken Cekilmistir:)
manyakkkca7.jpg

manyakkk2fe8.jpg

Lutfen Sacma Cevaplar Vermeyin , Yok Photoshop , yok Dedicated Sunuculardan indirilmistir tur seyler, Resimler Bana Aittir Hic Bir Yerden Alinti Felan Degildir.

Cevap: Bole bi Internet Hizi Gordunuz mu?

Öh O internet Hızı Bende Olacaktı hö

Saniyede 7 mb Download :icon_eek:

Romanya Telekom akar TTNET bakar :D

Nedir Bu Romanya Telekom Bi Tarif Edermisiniz hö
Nası bişe Aylık Sabit 30 ytlmi Ne Sadece Romanyadamı var Merak ettim hö

Romanya'dan Bizim Eve Hat Çektirmek İstiyorum Fazla Tutar Mı? Çektirirsem Romanya-Türkiye Arasında Politik Krize Neden Olmuş Olur Muyum?

Oha ya süper :) Türkiye ne zaman ilerleyecek merak ediyorum doğrusu..

Türkiye ne zaman ilerleyecek merak ediyorum doğrusu..

O iş biraz zor :D Millet 10 Adım birden Atıyor Biz Tek Adım :) Adamlar artık kendi sokaklarına caddelerine kablosuz internet servisi kurmaya başladı dileyen girebilcek Bizde anca Otobüs duraklarına 1 lcd monitör ile bankacılık hizmeti verelim yok caddelere koca koca plazma TV ile reklam servisi yapalım :D Metro altlarına boş beleş bi ton LCD TV koyarlar günlerce kapalı olur:D bari müzik hizmeti verin.

Japonlar En hızlı interneti kullanıyolar fiberoptik kablolarla adamların sabit ewlerinde 90+ mbps ;)

Arkadaşlar Benim Ciddi Ciddi Japonyaya Gitme Hayalim Vardı Konu Açılmışken Anlatim Ve Gittim Gördüm Cidden Adamlar Sistemi Otuturmuş Ve Çalışıyorlar.
Yani Metroda Otobüste Aklınıza Gelebilcek Her Yerde Kitap Vb. Şeyler Okuyorlar.
Adamların Teknoloji Alanında Egosu Hiç Tatmin Olmuyor Ancak Bu Ego Güzel bi Ego Tüketmiyor.Üretiyorlar Japonyada 3 gün durma Fırsatım oldu Oda Bir Firmanın Stajeri Olarak İnt Konusunda İse Çok Çok Çok İlerdeler..Türkiyeden Bi 50 Yıl İlerdeler DeSem Yeri var..

Romanya`da bnm kullandigim net en dusugunun biraz buyugu :)
Suanda En buyuk net Fibraobtik olanlar onlarda 75-100mbit arasi yani bi dedicated yapabilirsiniz evde :D

Romanya`da bnm kullandigim net en dusugunun biraz buyugu :)
Suanda En buyuk net Fibraobtik olanlar onlarda 75-100mbit arasi yani bi dedicated yapabilirsiniz evde :D

upload/download sınırları eşit mi?

10/10 mbit mesela?

Merhaba Arkadaslar :)
Sizlere 2 SS Gosterecegim.
Yorumlarinizi Bekliyorum :)
SSler Local Pc`imde Usko yu Indirirken Cekilmistir:)
manyakkkca7.jpg

manyakkk2fe8.jpg

Lutfen Sacma Cevaplar Vermeyin , Yok Photoshop , yok Dedicated Sunuculardan indirilmistir tur seyler, Resimler Bana Aittir Hic Bir Yerden Alinti Felan Degildir.
İlk önce bir dosyayı indirmek için linke tıklıyoruz.
Daha sonra indirme sayfası çıkıyor. (Birlikte aç - kaydet vs. seçenekler)
Tamam tuşuna bi süre basmıyoruz (mesela senin durumun için 15 dk diyelim)
Tamam tuşuna basmadığın halde firefox indirme işlemine başlıyor. Tamama bastıktan sonra da direk olarak önce 30 - 40 mb hızla başlayıp daha sonra inen kısma gidene kadar hız azalıyor ve sonunda normal hız olan 105 kb/sn'de sabitleniyor. O şekilde indirmeye devam ediyorsun. Yaşadım biliyorum.

Düzeltme: Romanya'da ise olay farklı olabilir ancak Türkiyede de aynı resmi çekebilirsiniz.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt