knightmy0125 New Member Kalemi Kırıldı! Haz 373 6 31 Ocak 2009 #2 Cevap: BOOOOOOOOOOO - Xigenon Güzel bu adamı hiç yakalayamdım xigenonda :S
K Kingst0n Ko-Cüce - Kingst0n Haz 303 5 1 Şub 2009 #3 Cevap: BOOOOOOOOOOO - Xigenon BOO - Aali Oyunu Bıraktıgını Sanıyordum hö BO İtemlerini Tamamen Başka Chara Aktardi Şuanda GoldRoger Devam Etmekde UAE Clanında Yanılmıyorsam Son düzenleme: 1 Şub 2009
Cevap: BOOOOOOOOOOO - Xigenon BOO - Aali Oyunu Bıraktıgını Sanıyordum hö BO İtemlerini Tamamen Başka Chara Aktardi Şuanda GoldRoger Devam Etmekde UAE Clanında Yanılmıyorsam
T __:tkiiyRaiNz:__ New Member Şub 7 0 4 Şub 2009 #4 Cevap: BOOOOOOOOOOO - Xigenon bu adam efsane xig de tanımayan yoktur oyunu bıraktı. paylaşım için saol
Cevap: BOOOOOOOOOOO - Xigenon bu adam efsane xig de tanımayan yoktur oyunu bıraktı. paylaşım için saol
B bLaSteRs bLaSteRs Şub 3 0 5 Şub 2009 #5 Cevap: BOOOOOOOOOOO - Xigenon Güzel char.Xigenon da bir efsaneydi ya kidme vardı o itemler.
U ugurstyle New Member Şub 14 0 19 Şub 2009 #7 Cevap: BOOOOOOOOOOO - Xigenon adam sağlam da bi videosunda battle priye kesiliordu xD