BlueMansiiz
Active Member
- Haz
- 2,762
- 18
Cevap: ###BornovALı##SİZE SERVER KURARKEN ÖNERDİGİM ÖZELLİKLER###BİLGİLENİRSİNİZ BENC
Dostm Önce Biraz Bilqelende Adam Akıllı Salla Bali...
Dostm Önce Biraz Bilqelende Adam Akıllı Salla Bali...
Komikmi ?
bence şaka gibi
oyunda lag olması veya olmaması TAMAMEN ebenezerın db ye baglanması ıle ılgılıdır bunuda ınt hızı saglar.
ınt hızınız ne kdr yuksek ıse okdr daha cabuk ebenezer-db arası verı transferı gerceklesıp usere aktarılır.
eger net hızınız kısıtlı ıse ebenezer-db verı aktarımı yavaslıcak ve buda usere yansıcak
ram sadece fıleslerın acılmasına etkı eder aynı sekılde ısletım sıstemıde
ekran kartı muhabbetıne hala gulmekteyım .
ha bu sacmalıklarla bızı bılgılendırmeye calısıosan saol bız almıyalım![]()
Komikmi ?
bence şaka gibi
oyunda lag olması veya olmaması TAMAMEN ebenezerın db ye baglanması ıle ılgılıdır bunuda ınt hızı saglar.
ınt hızınız ne kdr yuksek ıse okdr daha cabuk ebenezer-db arası verı transferı gerceklesıp usere aktarılır.
eger net hızınız kısıtlı ıse ebenezer-db verı aktarımı yavaslıcak ve buda usere yansıcak
Merak ettim benmi yanlıs dusunuyorum. Ebenezer ve Db localde birbirleriyle iletişim halindeler asıl etkileyen mantıken ebenezerin paket yollama hızı buda kişinin internet hızına bağlı genel deyimle download ve uplaod hızına bağlı uplaod hızı ve download hızı orantılı olmalıki ebenezer(server) ve oyuncu(client) arası bağlantı veri alış verişi okadar hızlı olsun![]()
NOT: Nacizane fikrimi belirttim Yanlışım varsa affola. Sadece bana göre yanlış olan birşeyi eleştirdim. Yanlış biliyorsam kusruma bakmayın.
Saygılarımla
Komikmi ?
bence şaka gibi