#BØrnØvaLı Uzun Bi ara SonraSı Efsane OnLin£ || v11 || Tek tutuyorum bu Dataßas£yi |#

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jasius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: #BØrnØvaLı Uzun Bi ara SonraSı Efsane OnLin£ || v11 || Tek tutuyorum bu Dataßa

la bu bornovali denen bebenin hayatı yalan v5 inden itibaren indirdim, (sitedeki her db yi denerim) bornovalinin her db si çalışmadı yada bir yanı hep eksik çıktı.. koftiden yazıyor hep.. la bunu da indirecem şimdi çalışmazsa sülalene kayacam.

bu seferde linkleri kırık, kırık adamın linki kırık olur malmısın rapide yüklüyon..

bu seferde linkleri kırık, kırık adamın linki kırık olur malmısın rapide yüklüyon..

saygısızlık yapmaya devm edin

Cevap: #BØrnØvaLı Uzun Bi ara SonraSı Efsane OnLin£ || v11 || Tek tutuyorum bu Dataßa

Kardeş Sen onlara bakma bir boktan anladıkları yok ! Sadece seni kötülemeye Çalışıyorlar

Linkleri Yenilersen sewinirim :) )

Paylaşım için teşekkürler..

verdıgın link kırık sanırım eror verıor

arkadaşlar su lınkde sorunmu var yoksa benım pc demı sorun var:S

Moderatör tarafında düzenlendi:

linkler sayenizde krık yazmada varsiniz ama sözde yoksunuz ! Emege Sygı!

Bornovaları Emeqe Sayqı Fakat DataBaselerin Çoğu ALINTI + ALINTI Diye Yazmıyorsun... 2 tane bişey ekliyorsun.. benim diye konuyorsun... :S emeklere saygı ver biraz :S

uppppppppppppupppppppppppppppppp

Emeğine Saqlıkta sqL kuramadım 2000 hata veriyor 2005te ßen yapamadm 2000 için oLanı oLamamı bunun ?

bornovalı bişey yapıon doğru yap v10 da böyle bugluydu adam gibi şey yapsana
database yapıon 1299client pacth koyuyon komikmisin dostum
sen bizde client var zaten bize databasenin evtleri filesleri mapleri bide oyun içi görevcilerin felan pacthlerini koy gerisi bizi bağlar
iyi çalışmalar dostum sana

Son düzenleme:

olum devam edin siz :D emege saygısızlıga devam

sen kendindemisin polat3... client paylasmıssın dion KOSKOCA ORDA ÖERDİGİM CLİENT YAZIOR ÖNERDİGİM ! O ÖZEL CLİENT DİE BİŞİ YAZDIMMI HYR EEE HEY ALLAHIM SİZE AKIL VERSN BÖLE GİDİN SİZ ...

teşekkürler güsel olmuş

yeme beni kamil hö

clan bayraklarından ss koysana o zmn madem varmış hö ?

ayrıca v1 v2 v3 v4 ... v11 bune alayı bugluydu galiba hö

olm kendi yaptıgın npc sonucta patchini kendin yapıon evt ten kendin ayarlıyon her dataya nasıl uygun olsun delimisin :D

Katılıyorum .

Daha Eksiksiz bir tane Db'sini Görmedim . Paylaşım Yapıyor. Hep Şurdayım Burdayım . Şunu Yapıyorum Bunu ediyorum. Eksik Tarafları Hep Böle Geçiştiriyor. [ Olmayan =) ] Tam Paylaşım Yapamıcaksan Yapma Daha Makbule Geçersin. İlgilenen Arkadaşlarımı Sadece Uğraştırıyorsun Başka Bişe Değil.

hayırlı olsun+++++++++++++

O'da Güzel :)

qsel paylasım

İlger kardes bak sİmdİ ne msn e cevap yziyosun ne de lİnklerİ adamgİbİ koyuyosun hepsİ kirik lİnklerİn dostum kontrol eettİkten snra koyrsan hİÇkİmseyle sorun yasamasin emİn ol neyse kolaygelsİn sana

Linkler ölmüş.

linkler kırık

Geri
Üst Alt