Boss Kodları Db Den Aldım..

ReoLadKill

Member
Reaction score
3
Buyrun Bakın Yeni bir db editliyordum o sırade gözüme carptı bende acıp bakıyım dedim.. ismi Monster_Summon_List'ti sanırım ama ben size tam olarak ss cektiğim halinde weriyim... bakın işinize yarıyacaktır eminim... bu kodlar tamamen gerceğe benziyor local serverim ile db ye bakarken onlarıda deneyeceğim dier gm boss kodları gibi bir boos kodunu yazdığnızda scorpion cıkma olasılığı falan olduğunu sanmıyorum... Buyrun SS..

bosssummonlistrg1.png

Cevap: Boss Kodları Db Den Aldım..

Bu forgotten temple için MONSTER_SUMMON_LIST tablesinde var hepsi(zaten başka yok :D)

Peki sana Bi Soru...

Sen Usko Oynadığında Ft ye girince hiç bos düstümü?

Artross Shaula falanda seri seri cıktığını Sanmıyorum Ha sen gördüysen bizimle paylasda bizde görelim...

Zaten Sanıyorum (ki) bu bosslar saatleri belli olarak cz de cıkan boss lar gibime geliyor...

Son düzenleme:

--------------------------------------------------------------------------------

abiler kardeşlerim babalar nolur usko moradonu 1299 versıyona koyalım millet piremium manya oldu ve banlanan banlanana ayıp ya bu usko bitti artık bizleri kaybetti allah aşkına 1299 versıona nasıl yeni moradon eklenir biri paylaşsın ben serverı kurmaya hazırım hemde 7/24 beleş olacak delıkanlı bi yazılım uzmanı şu yenı maradon olayını 1299 a gore editleye bilirmi aslında kolay ama yazılımcı deilim buradan bir iki tuyo verem ilgilenen arkadaşa exe xtrap ve map olayını bi çözssun oyuna yenı maradon eklenir nolur şu yenı moradonu 1299 a koyalım ve peçleri buradan ko cuceden verelim ve bir ilk olsun biliyorum bu forumda super moderotorler var onlara desteklerimiz sonsuz butun repler onlara KO CUCE SEN YAP SEN VER SEN TURKIYE İÇİN YAP BU GENÇLERİ KURTAR ABİ

saolasın...!

Geri
Üst Alt