HomeKO BÖYLE SIGIRLAR YÜZÜNDEN SERVERLAR HİÇ P.Ç OLUYOR DEVAM EDİN BÖYLE

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaymak2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

kaymak2

Member
Tem
349
1
1. Benim Databasem Senin Piyasada Görüp Görebileceğin En Güzel Database 2. Ego vs hepsinde drop var %40 oranla fragment atıyor maradonda kırdırıyorsunuz rastgele uniq item veya takı atıyor bos dropları düşük bunun sebebi 1 günde item dolmaması için serverın tek bir tutmama sebebi var clientim sorunlu ve reklam veremedim sabit tekrardan 15 mayısta hizmetinizdeyiz bekleriz [xx Adlı tutmadı diye ağlayan Homeko Adminin Msajı]

arkadaş haklı kardeşim siz homekoworld tarzı büyükü sw ler gibi 20 bin 30 bin lira harcamıyorsunuz toplasan yaptıgınız harcama sunucu için 500 lirayı bile geçmiyor yok servere item dolmasın yok hemen artıl basılmasın toplasanız 100 useriniz yok onunda ilk 20 kişisi oyunda onlarda sanslı olup oyuna ilk girenler itemini yapıyor yeni geleni kesiyor yeni gelende zevkmi kalır skarım diyip çıkıyor aldınmı şimdi item dolmasını arkdaş drop oranını fazla tutcaksın adamı sıkmanın bi anlamı yok ondan sonra 1 bilemedin 1.5 ay sonra serveri kapatıyorsun olan oynayan adamın emegine oluyor yawsaklık parayla değilya....

he birde şu 1299 homeko cz arkası bf slot lu db açan adminler ayrı bi mal mk pustu gidipde bi normal çarla slotları kesmiyor sıgır gidiyor admin çarla 30 k vurarak slot kesiyor kesiliyor diyede notice geçiyor ulan dingil sen 30 k vuruyorsun noral çarın vurdugu 2 k bile değil o adam kaç tane kesecekde item düşürücek bi tanesi bile çar açıp test etmiyor slotları oldugu gibi açıyor neymiş pt le kesicekmişler ulan yawsak serverde usermi varki pt kurup keselim ayrıca pt le oran %40 oranla kime item düşücek bi sos olan pt den s.olup gidiyor ztn

BAK KARDEŞİM NE YAZMIŞIM ORAYA xx ADLI SERVER ADMİNİ YETERLİ DEĞİLMİ ?

Geri
Üst Alt