BU Ampulleri kaçırmayın :D Elektirikler kesikken mum yerine bunları yakın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: BU Ampulleri kaçırmayın :D Elektirikler kesikken mum yerine bunları yakın

+8 raptorun 6 gb,+8 shellin 4 gb olduğu bir serverda bunlar normal :=)

Cevap: BU Ampulleri kaçırmayın :D Elektirikler kesikken mum yerine bunları yakın

Arkadaş normal diyoruz hepimniz ama aslında normal değil.Bu oyundaki bir çok sağlam itemli adamlar zengin oldukları için işi güçleri yok.Program yazıp dupe bulmaya calisiyorlar.Gecelerini gündüzlerine katıp karısına cocuguna bakmayıp bunları yapıyorlar.Aslında normal değil Anormal birşey bu.Bunlara özenmeyin arkadaşlar altı üstü oyun sonra 18'li yaşları cok ararsınız.Millet 18 de para kazanıp mala vururken siz boş boş item yaparsınız.İlerdede pişman olursunuz.Akıl vermiyorum sakın yanlış anlamayın sadece kendi fikrim.

neden canınızı sıkıyonuz :D:D gelin size bi ribit pacht geç pvpye :D:D ampul gibi gezzz !!!! :D:D hemde beleş :D:D:D tabi nekadar gezersin bilemem bu aralar her bebe server açıyo 2 saatlik :D

quseL fotoLar ama artıq cok normaL boLe seyLEr :)

:D CypeR Cok NormaL :D HemDe

kardes bunlar bisimi sen benim avatara baq :) :P

o oyunda o itemlere para verenlere acıyorum sadece :o:

CybeR Da Gayet NormaL ^^

Normal Fotolar orası cyper Geçmişin en süper dupe serveri baska serverde öyle dupe görmedim..!

areste maradon florasan gibi parlıyor

Geri
Üst Alt