Bu Ebenezere İ Hatasını Server Kıller Cozmej Icın Bu Konu Altından Konusak Cozum Bula

Konu Yazar

GM_DiaBoLiCaL_

Server Sahibi
Ocak
43
0
Bu Konuya Bakan Hepınız Su An Ay Nı Sorundayız Ebenezere Saldırıolar Server Kıller Programıyla BuNu Nun Tek Cozumu Fll Fix Ebenezere Bu Bulursanız Bu Konu Altında Paylasalım Lutfen Bnen Arastırıcam Sabaha Kadar Bulursam Hepınız Le Paylascam Sızde Bulursanız PaylasıR Sanız Sevınırım

bu programı yapan kısının sımdı yazcam agzım el wermıo

Son düzenleme:
Cevap: Bu Ebenezere İ Hatasını Server Kıller Cozmej Icın Bu Konu Altından Konusak Coz

evt doru bısı bulmak lazım

Cevap: Bu Ebenezere İ Hatasını Server Kıller Cozmej Icın Bu Konu Altından Konusak Coz

kendi editlediğim server files'imde server killerle saldır dediğimde ebenezer kapat hatası veriyor ama ok'a basmadığımız sürece server on oluyor. bu işinizi görürmü?

kendi editlediğim server files'imde server killerle saldır dediğimde ebenezer kapat hatası veriyor ama ok'a basmadığımız sürece server on oluyor. bu işinizi görürmü?

dediqine katılıyorum ama 1 sorun war

ebenezer gönderme werınce UserLer dc oluyo tekrar qırmye calısıyor Server Secme yerı gelıyor tıklayınca 10061 werıyor dediqin tektiqi bnde denedim :D ama işe yramıyor.

dediqine katılıyorum ama 1 sorun war

ebenezer gönderme werınce UserLer dc oluyo tekrar qırmye calısıyor Server Secme yerı gelıyor tıklayınca 10061 werıyor dediqin tektiqi bnde denedim :D ama işe yramıyor.

evet başkaları giremiyo ama dc yemeyen userlerde sıkıntı yok :)

dsfsadfagsdfgsdfgsdfgsfdg

bana ko server killer lazım
plsssssssssss :DDDDDD

gzel olur bence de

Yha server kıller fixlemeyi bılen warsa lutfen

Geri
Üst Alt