Bugün Official'e Dönen Eski Namıyla Sexy-KO Olarak Bilinen Emek Server Geliyor İsteyenler Ulaşsınlar

EminYilmaz

Hesap Askıya Alındı
Uyarıları Dikkate Almadı
Reaction score
1
Öncelikle Cümleten selamun aleyküm ;
Mage Teamımıza Alım Vardır beyler +18 üslubu yerinde hergün minumum saat 21:00 -01:00 ( Sabahlıyacak Arkadaşlar İle Sabahlarız) arası Online olabilen, Kesinlikle Mage'den Anlayan Profesyonel arkadaşlarımızı beklemekteyiz .

mqdefault.jpg

Amacımız Burada Güzel Ve Devamlı Bir Aile Ortamı Kurup PascaLL FamiLy Clanı Altında Toplanmak Ve Allah'ın İzniyle Clanımızı 1. Sırada Sağ Salim Sürdürebilmek. Ben Şimdiye Kadar Hiç Kimseye Borçlun Kalmadım Kalmam'da Sizleri de Borçlu Bırakmayacağım Arkadaşlar Bugün Eğlencenin Dibine Vurmak İçin Ve Bu Güzel Aile Ortamından Faydalanabilmek İçin Adres Belli Aylardır Beklediğimiz Ve Gerçekten Sonunda Açılan En Güzel Eski Serüvenini Sürdüren sexy-ko.com Tekrardan Bizlerle Buluşuyor. Hiç Bir Şekilde Clan İçerisinde İtem Kavgası Asla Olmayacaktır. Herkese Gerektiği Kadar İtem Yapılacaktır.Bizi Yüz Üstü Bırakmayacak Arkadaşları Gerçekten Bekliyorum Allah Şimdiden Yolumuzu Açık Etsin.

◥◣◆◢◤ PascaLL Fαмıʟч◥◣◆◢◤
TS : 149.202.65.197:5290
Server :Sexy-KO
İletişim : https://www.facebook.com/sanane3542
Telefon : 0541 281 11 30 / Avea /
Face Grup : PascaLL FamiLy

Not : Pk esnasında Küfür Kesinlikle Yasaktır .

Güncel güzel server pksıda baya zevkli girip baktım da bi. Tavsiye ederim

Geri
Üst Alt