SaX0
<b><hr><font color="orange"> Natural Born Aga </fo
- Reaction score
- 0
Tum olaylar sabahin korunde emre'nin bana bismillah adli grubu gostermesiyle basladi ve devami geldi.. True Islamic Black Metal hakkinda derin arastirmalar yaptik. Azmettik basardik Emre'ye ulastik ve bilgi almaya calistik bos gitmedik bittabi. Cikolata falan da goturduk Ramazandir sevinelim sevindirelim bilgilenelim bilgilendirelim hesabi. Okuyun Okutun bu Roportaji
yakinda daha yorumsal bir bicimde bi yazida cikabilir bilmemekteyiz .. 
Resimlere Oncelikle Bakmaniz Onemle Rica Olunur
Roportajin gidishattini anlarsiniz 

GAAHL
SaX0 : Ramazan'i serif munasebetiyle seninle islamic black metal,true islamic black metal konularinda konusmak istedik ko-cuce olarak engin bilgilerine sigindik
BurningHearth : Ramazanda İslamist Black Metal Karını Tok tutar Susama Hissi Yaratmaz ...
S : Sabah Sabah İmmortal Ayatollah Bismillah Gibi Grupların Sitelerine girdim İsimleri Hariç Pek bişeyleri Oldugunu görmedim
B : Anti İslamcılık Yapma burda ...
S : sahurda 2 saat ayetollah iftarda da 1 saat bismillah dinliyelim hepimiz dicemde
bismillahin sanirsam 3-5 sarksi var epi topu
B : Parçaları Az Olan Grupların Aynı Parçayı 2 Kere Dinlemek Dinimizce Caizdir ...
Ancak Siz Beyaz Hocayada danışın ...
S : Peki Bu Gruplar İslami Ülkeler Harici Konser Verdiklerinde Ne Olucağını Düşünüyormusunuz ...
B : İtalya Vatikan Civarında bir Yerde Üstü Yarı Çıplak İnsanların Bismillah Bismillah Diye Bağırması Hoş olur ... İslamik Misyonerlik Başlar Müzik yoluyola
S : peki "hocam" namaz kilarken islamic black metal ne kadar dinlenmelidir ?
B : 3 Nas 1 Felak ...
S : allahu ekber isimli bi grup kurmayi dusunuyormusunuz dogrumudur ?
B : 1 imam 1 müezzin kadromuza kattık bile ... george w. bush is a transexual robot cover ı yapıcaz
S : immortal ayetullarin tribute grubu olacaginiz soyleniyor hocam ?
B : bin laden is my brother, bin laden is my father ....
S : kalmah gibi gruplar hakkindaki dusunceleriniz ?
B : onları öbür tarafta sonsuz bir eziyet bekliyor olucak
S : peki hocam bu 2 grup birlesse nolur ?
B : Safları Sıklaştıralım
S : grubun ozelligi ne olur ? true atmosferik half satanic-half islamic neo klasik fores progressive sleaze black metal ?
B : gitarlara ve imama semazen takımı eşlik ediyor ... Sahne Şovu
S : Gorgorth dan Gaahl la Arkadaşlığın Ne Durumda ..?
B : Teravih e götürdüm geçen gece camii cemaatini çok sevdi ...
Ve İŞTE EMREDEN İNCİLER ...
Ey Mümin ... allah Sana İslamic Black Metal Gönderdi ... Sen bugün Onun İçin Ne yaptın? Tasavvuf Müziğinin Yeni Sesi Oldu ... Brutal Ezan Okudu ... Peki Sen Onu Dinledinmi ?
Resimlere Oncelikle Bakmaniz Onemle Rica Olunur

GAAHL
SaX0 : Ramazan'i serif munasebetiyle seninle islamic black metal,true islamic black metal konularinda konusmak istedik ko-cuce olarak engin bilgilerine sigindik
BurningHearth : Ramazanda İslamist Black Metal Karını Tok tutar Susama Hissi Yaratmaz ...
S : Sabah Sabah İmmortal Ayatollah Bismillah Gibi Grupların Sitelerine girdim İsimleri Hariç Pek bişeyleri Oldugunu görmedim
B : Anti İslamcılık Yapma burda ...
S : sahurda 2 saat ayetollah iftarda da 1 saat bismillah dinliyelim hepimiz dicemde
bismillahin sanirsam 3-5 sarksi var epi topu
B : Parçaları Az Olan Grupların Aynı Parçayı 2 Kere Dinlemek Dinimizce Caizdir ...
Ancak Siz Beyaz Hocayada danışın ...
S : Peki Bu Gruplar İslami Ülkeler Harici Konser Verdiklerinde Ne Olucağını Düşünüyormusunuz ...
B : İtalya Vatikan Civarında bir Yerde Üstü Yarı Çıplak İnsanların Bismillah Bismillah Diye Bağırması Hoş olur ... İslamik Misyonerlik Başlar Müzik yoluyola
S : peki "hocam" namaz kilarken islamic black metal ne kadar dinlenmelidir ?
B : 3 Nas 1 Felak ...
S : allahu ekber isimli bi grup kurmayi dusunuyormusunuz dogrumudur ?
B : 1 imam 1 müezzin kadromuza kattık bile ... george w. bush is a transexual robot cover ı yapıcaz
S : immortal ayetullarin tribute grubu olacaginiz soyleniyor hocam ?
B : bin laden is my brother, bin laden is my father ....
S : kalmah gibi gruplar hakkindaki dusunceleriniz ?
B : onları öbür tarafta sonsuz bir eziyet bekliyor olucak
S : peki hocam bu 2 grup birlesse nolur ?
B : Safları Sıklaştıralım
S : grubun ozelligi ne olur ? true atmosferik half satanic-half islamic neo klasik fores progressive sleaze black metal ?
B : gitarlara ve imama semazen takımı eşlik ediyor ... Sahne Şovu
S : Gorgorth dan Gaahl la Arkadaşlığın Ne Durumda ..?
B : Teravih e götürdüm geçen gece camii cemaatini çok sevdi ...
Ve İŞTE EMREDEN İNCİLER ...
Ey Mümin ... allah Sana İslamic Black Metal Gönderdi ... Sen bugün Onun İçin Ne yaptın? Tasavvuf Müziğinin Yeni Sesi Oldu ... Brutal Ezan Okudu ... Peki Sen Onu Dinledinmi ?
Moderatör tarafında düzenlendi: