BurningHeart

Alpereks

Well-Known Member
Emektar
Reaction score
79
YananKalp bu bölümün açılmasını sağlayan ko-cüce yöneticisidir. Kendisinin müzik zevki çok güzeldir takdir ederim. Ayrıca kendisi benim gazino ortağım olur :p

Son düzenleme:
Cevap: BurningHeart

Admin olacak adam... :D

En sevdiğim kardeşimden farksız gördüğüm agam. Kendisini senelerdir tanırım. Çok iyi bi insandır. Ama bi admin olamadı gitti. Yazık.. :haha:

Uzun zamandır tanıdığım sevdiğim saydığım üşenmeyip yeni bölümler için liste çıkarınca kendi içimden şaşırma durumunda söylenebilen bazi argolar söylediğim :D ve aynı zamanda bu sene ÖSS'daşım olan biri :o:

Alpereks'le Beraber Admin Olsun Dediğim, Ama Matrix1536'nın Ondan Adam Olmaz Dediği Adam hö

Emre aga Her konuda bilgisi olan özellikle Müzik Konusunda süper derecede bilgisi olan aga'm ve kuracağımız glam'grubunun Solist'i

emre cok iyidir öss'daşımdır aynı zamandada müzik hocam olur kendileri ... bir cok webtabanlı oyun oynamıslıgımız vardır ... kendimi emrenin müzigine adadım gayet mutluyum :D

haydarpaşanın medarı iftarı hö börningheart tam admın olcak adam

ko'dan bıkan aga :D

olsun dota'ya adim atmis bi insan :D

Emre aGa...Müzik Dilinden Anlayan En Sevdiğim aGa'Lardan Biridir.Değeri bilinmelidir..:sakalli:

exodia grubunun fantastik vokalisti hö her eve lazimdir vesselam hö evlere siparisi yoktur hö

Bana Uyarı Veren AGa.. :haha::haha::haha::sakalli:

Hatalar : 1 / 0 :p

blues 4EweR aga :rock:

Geri
Üst Alt