By-JhuM Database Homeko Tarzında Zor Database

Cevap: By-JhuM Database Homeko Tarzında Zor Database

+Open2 açıp girince havada kalıyorum ve herkezde havada kalıyor sorun nedir sizce ?

Birde medallardan +3 +4 takılar çıkıyor.
Bazı homekolarda czde bir canavardan sürekli medal çıkıyor o bug mevcut mu ?

Birde bu dbde drop list maker 'otomatik drop liste çıkarıcı calısmıyor' enterasan her dbde calısıyordu.Varsa tam drop listesi makerdan cıkarabiliyorsanız.koyarmısınız

Abicim mapler sorunlu, güncellermisin sorunsuz mapler ile.Koydugun maplerin icinde k_eslant.smd yok . daha cok eksik varda sadece gelen hata misal bu

Gayet guzel paylaşım ++++++++++++++

baştan aşağı buglu sorunlu, valla güvendik kurdukta sorunları fixle fixle bitmiyor.Medallar czde canavardan cıkıyor.medalla adam item kasıor.Lotto var lotto ne ise yarar açklama yok.1 gün beta açtk herkezde onlarca mavi kutu var .mavi kutularla legendz görevi yapıolar.Bok bok işler :S

Mapler desen mapler eksik.adam demiş hala sorunsuz dion.kendi yüklediğini indir bak.adam dogru söylüyor k_eslant.smd nerde ?

baştan aşağı buglu sorunlu, valla güvendik kurdukta sorunları fixle fixle bitmiyor.Medallar czde canavardan cıkıyor.medalla adam item kasıor.Lotto var lotto ne ise yarar açklama yok.1 gün beta açtk herkezde onlarca mavi kutu var .mavi kutularla legendz görevi yapıolar.Bok bok işler :S

Mapler desen mapler eksik.adam demiş hala sorunsuz dion.kendi yüklediğini indir bak.adam dogru söylüyor k_eslant.smd nerde ?

Arkadasım Databasede Medal Yok bikere Mavi kutuylada legend alınmıyor lufen birsey bılmeden boyle yorumlar yapma suanda kac kısı kullanıyor bu dbyı kımsede oyle bır sorun yok

23 minutes dakika sonra eklenen:

Ve Şimdi Yeniden Denedım Maplerde Hıcbır Sorun Yok k_eslant.smd icinde var maplerın

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benim Azımı Actırma Defol Git ... Zorlamı Kurun Diyorum. Sadece baslangıc ıtemlerını yapmıs dersn ztn cokmu bılıosn .

ezikmisin aptalın evladı 5.dakikada bir konuyu uploursun

indiren çok yorum yok bune saçmalık ya malmısın al bu buglu dbni defol.

dostum indirdim saol da emin homeko db v2.8 e kadar savaş bugu var inşallah bunda yoktur saolasın.

Eline sağlık kardeşim Çok Güzel DB .. de .. Görevlerin %90 ı açılmıyor..

++++++++++++++++++++

Geri
Üst Alt