By_Dragon farkı ile Database Sorunsuz filesler Maplar Hepsi sorunsuz kendim kullanıom

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cihanmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

cihanmen

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Eki
1,291
0
Sizinm için bunları tek link te birleştirdim akşamın bi vakti sizin için urastım toplam 1 saat Kesinlikle alıntı deildir Kendi emeğim ile Databaseyi 2.5 saate mapları 1 saate filesleri 3 saate yaptım 1 saate upload emeğe sagı arkadaşlar ! (By_Dragon farkı ile) Kesinlikle rar pass yoktur

Hernese fazla uzatmadan link verelim : By Dragon fark ile Db ve Sorunsuz filesler indir - Upload.gen.tr

Database özellikleri :
*Oto master
*Level orta
*İtem orta
*%100 fix
*Virüs kesinlikle yoktur
*Ronark L. base cz ve Ardream bir aradadır
*Kesinlikle sorun vermez
*İçinde map dahil hersey vardır !

Server files özellikleri :
*Ebenzer saldırı almaz
*Kapanırken ve açarken hiç biri kasmaz
*Virüs yoktur
*Kendim bu db leri yapmak için 30 tl harcadım
*Serveri sorunsumz bir şekilde çalıstırır !

Arkadaşlar lütfen emeğe saygı
By_Dragon

Cevap: By_Dragon farkı ile Database Sorunsuz filesler Maplar Hepsi sorunsuz kendim ku

Ekliyorum kardesim

Cevap: By_Dragon farkı ile Database Sorunsuz filesler Maplar Hepsi sorunsuz kendim ku

Link kırık deil arkadaşım !

saolasın kardeşim ins işime yarar

Güzel paylasım

Evet gayet güzel

Kardesim linkler kırık
eklersen birkacta sorum olacak

tesekkürler saolun
+++asdasdsdadasasdasdsss

eline saglık............

95.173.166.236 yeni acilmistir bekleriz herkesi

Geri
Üst Alt