By_EsTeSia Homeko v3 Database mi ?? || ToExisT Homeko v3 Database mi ?? || Hangisi ??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 321tugay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

321tugay

Member
Tem
346
0
Cevap: By_EsTeSia Homeko v3 Database mi ?? || ToExisT Homeko v3 Database mi ?? || Han

BEYLER BEN HOMEKO V3 SERVER ACICAĞIM...

HOMEKO DATABASE KONUSUNDA KARARSIZ KALDIM...

ŞUAN PİYASADA 2 TANE GÜZEL HOMEKO DB WAR...

ToExisT Homeko mu ?? By_EsTeSia Homeko mu ?? Kurayım???

HANGİSİ DAHA İYİ HANGİSİNDE GELİR OYNARSINIZ HANGİSİNİ KURMAMI TERCİH EDERSİNİZ ???

!YORUM'LARINIZI EKSIK ETMEYİNİZ GÖRÜŞLERİNİZİ LÜTFEN PAYLAŞINIZ!

Yorumlarinizi bekliyorum cok kararsiz kaldim yardim lutfen..!

Help me ???

[konu gÜncel]

yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar...

[KONU GÜNCEL]

Cevap: By_EsTeSia Homeko v3 Database mi ?? || ToExisT Homeko v3 Database mi ?? || Han

[konu gÜncel] --- [konu gÜncel] --- [konu gÜncel]

5 minutes dakika sonra eklenen:

[konu gÜncel]

Son düzenleme:

To exist cok basit bro ? 1 saat e 80 oluyor 1 saat e item diziyon by Estasia v3 aç...

to exist konusunda bişe diyemem çünkü o db yi bilmiyorum ama by estasia açma çünkü lunar valley savaş bugu var savasda dc yiyeb veya oyundan çıkanın çarı buga giriyor...ben kurdum çok uğraştım ve bir türlü çözümünü bulamadım kolay gelsin.

2 minutes dakika sonra eklenen:

To exist hakkında birşey diyemicem çünkü bilmiyorum ama By_EsTeSia Homeko v3 Database de sorun var..
Lunar Valley Savas bugu var savasdan çıkan veya savasın ortasında dc yiyen bi daha giremiyor çünkü karakteri siliniyor...
ben bu sorunu çözmek için çok ugraştım bir türlü yapamadım sanada tavsiye etmem kolay gelsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

By_EsteSia 'da bug varsa kotu :S

Geri
Üst Alt