###ByBrux Database Version = 6,3 [ Her Server Mükemmeliyet ile Bütünleşsin ] ###

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ByBrux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: ###ByBrux Database Version = 6,3 [ Her Server Mükemmeliyet ile Bütünleşsin ] #

tüm yorumlara bakarsan server'ına kurup kullanan bile war :)

Cevap: ###ByBrux Database Version = 6,3 [ Her Server Mükemmeliyet ile Bütünleşsin ] #

ben kurdum deniyorum ama oto skill açmayı yapamadım oto masteri falan yaptık o kaldı.

Yardımcı olursan sevinirim. Birde ncs basmak için NPC'de menü yok :S

db bende yüklü 88.255.173.50 burdada açık ve oynanıyor ama biforst npc si olmaması kötü bite item kitlendiğinde kullanılmıyor (Minak's Thorn , Eskrima , Battle Cry ,Cry Echo ,Throwing Knife Sorunsuzdur) Bunların hiçniri çalışmıyor malesef + sundiresten Throwing Knife çekilmiyor elinde patchler varsa upload lütfen.

en kral db işte bu yha bundan iisi yk !!!!!!!!!!!!!!!

yok ama sorunlar çözülse :D

ulan hersey devletten beklenmez diorsunnda hey dallama madem yapmadında neden oraya var die yazıorsun senin erkekliğin bu kadar iste serffsiz bide zeytinyağı gibi üste cıkıor

Öncelikle Ko-Cuce ailesine bize böyle paylaşım ortamı sağladığı için teşekkürler. DB muhteşem tam aradığım gibi teşekkürler emeğine sağlık...

ulan hersey devletten beklenmez diorsunnda hey dallama madem yapmadında neden oraya var die yazıorsun senin erkekliğin bu kadar iste serffsiz bide zeytinyağı gibi üste cıkıor

ulan dallama sen her boku çokmu iyi biliyorsun ?
ben db de olmıyan şeylerı neden koyayım buraya yazayım ben salakmıyım yada ezık bır editormuyum sende kendı kendıme cvp verıyım sırf senı *** etmek için

hayır hiçte değilim çünkü senın gıbı salak ve embesil kişilerin seviyesine inmem bile benım paylaşımlarım'ın veya yaptığım şeyleri herkes biliyor
senın gibi lamer ler yüzündende çoğu kişinin uzun zamandır paylaşım yapmadığımıda bılıyor sen burayı başka salak salak forumlar sandıysan ne halt ede bılırım ben soglermısın bana devletten bekleme lafını nerede ve neden sogledıgımı ve o lafın ardındanda neler sogledığımı tam okudunmu gerızek halı embesıl ben erkeklığımı ve ne olduğumu çok iyi biliorum hiç merak etme ve bu forumdakilerde benım kım olduğumu ve neler yapa biliceğimide biliyorlar

o yüzden kapat çeneni ve annenin kucağına gidip benım yapıpta yayınladığım ve tam aksine bukadar ezık müsvettesi birşey olduğun için senin yapmadığın şeyleri sadece pc ne indirip kurup ne boka nasıl çalışıcagını bılmedıgın ıcın salak salak yorumlar yaptığın için ağla

Buda Sana Kapak olsun canım benim benim ile uğraşmaya kalkıcak kişileride g.t etmeye çok meraklıyımdır insanın asabını bozmayın

eLLerina saqLıK..Ty

eline sağLık deniycem..

saol denecem bakam db olcak mı

ben kurdum deniyorum ama oto skill açmayı yapamadım oto masteri falan yaptık o kaldı.

Yardımcı olursan sevinirim. Birde ncs basmak için NPC'de menü yok :S

Patch'inden dolayı kaynaklanıyor ola bılır

Rep kulun kölen olsun hö
Paylaşım için teşekkürler :)

zzzazzzzzzzzzzzzzzzz

Teşekkür ler Güzel Db Şidmi İndirdim Bunu kullanıyorum cok beyendfim

asıl ben teşekkür ederim :)

tesekkürler, süpersn:D

1-2 link ölmüş yenilermisin :(

Geri
Üst Alt