###ByBrux--V2,3[Kolay [pk] serverlar için en iyi data base] En azından yorum yapın###

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ByBrux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: ###ByBrux--V2,3[Kolay [pk] serverlar için en iyi data base] En azından yorum y

abicim :D hersey çalışıyor kafanmı iyi ben kendi serverımda bunu kullandım :D

Adamlarda bazı npclerin çalışmamasının sebebi basit ;

Gerekli evt'leri paylaşmamıssındır yada yanlış evt paylaşmıssındır denemedim ama anladığım kadarıyla problemler evt'den . [ NPC PROBLEMLERI ]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Guard tower konusuna gelince burada bybrux'un bi hatası yok serverda 1 tek userle database test edersen guard tower haliyle atagı geç yapmaya başlar bu tüm databaselerde aynıdır.
+open / +open2 için zone_info yu kontrol etmen gerekir.Küçük bir problemdir yapmayı bilmiyorsan msn ekle yardım ediyim ;)
iletisim : [email protected]
Msnden ulaşamazsanız forum siteme girip özel mesaj bırakabilirsiniz ;
PK-TURK & BYMATRACK & uqu[RC]orek FORUM
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Warder-keeper sorununa gelince eğer isim geçmiyorsa yapman gereken ;

1) Aiserver/map klasorundeki 101.evt / 102.evt / 103.evt değiştir
Not: Ebenezer/map klasorune 101-102-103 evt'leri atmanıza gerek yoktur. Bazı arkadaşların bahsettiği ebenezerin 3'e kadar sayması bundan kaynaklanır atmazsanız ebenezer tek seferde hatasız açılıcaktır :)
Np satın alma konusuna gelince ;

Bunun için 1.evt ve 2.evt düzenliceksin düzeltemedim diyorsan msn ekliceksin yardım isticeksin :)
Herkeze iyi forumlar ancak şunu unutmayınki ortada bir paylaşım varsa ki bunu kullanıyorsanız ufak tefek bugları düzeltmeyi deneyin böyle giderse sql konusunda hiçbir şey öğrenemezsiniz sürekli paylaşım
beklersiniz :)

Bir şey daha ekliyim equal bilisim borcu yüzünden kapanan firma sayesinde o zamanlar oyuncularımdan büyük küfür yemiştim ByBrux sayenizde :) ama problem yok geçmişte kaldı :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: ###ByBrux--V2,3[Kolay [pk] serverlar için en iyi data base] En azından yorum y

tesekkÜrler İyİ paylasim

Geri
Üst Alt