ByDeathWarderv2/ Homenko Db v2.8 [Edit] / Yeni Dönem / Yeni Exp Sistemi/Takı/İtem

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan warder64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

warder64

Member
Tem
72
0
Öncelik İle Kedinimden Söz Edeyim. Ben Bir Editörüm. Homeko Db v2.8 Bug,Yeni Sistem,Yeni Exp Getirdim ve Oynanması Daha Zevkli Hala Geldi.

Size Düzeltiğim Her Şeyi Acıklıcam.

-Stat bug Fixx Relog'ta Geliyor.
-Metal Çeşitlerinin Hepsi Kaldırıldı.
-Krowaz ve Death Zone Kapatıldı.
-Np İle Alınan Metal Kaldırıldı.
-Np İle Alınan Legend Shell Set +10 İçin Görevci Kaldırıldı.
-Rebirh Sistemi Kaldırıldı. [Çünkü Cogu Oyuncuda Yok Şuan Ve Kapat Veriyor.]
-Eslanttaki Buglu Dark Knight Slotları Güçlendirildi. [Hp Arttı,Vurus güçü Düşürüldü].
-Sağ Taraftaki Dark Mare Slotunun Yanına Dark Knight Slotu Eklendi.
-Troll Bölgesindeki Hq Cıkan Yerin Ordaki Ağaçın Altına Dark Knight Slotları Eklendi.
-Brahman Arkasındaki Boş Yere 2. Brahman Slotu Eklendi. [Pek Olmadı Ama Genede Kasılır.]
-Karlı Bölgedeki Dark Stone Eklendi [Uskodaki Yerine.]
-82 LvL Görev Fixx.

Db'de Yaptıgım Köklü Değişikler

-İtemler Weopans' +5 , Uniq Takılar +0 Düşüyor.
-Exp Zorlaştırıldı [Homeko Db v1 Özlemi Var gibi] [70 LvL'de 1 Paramun %4 veriyor.]
- Exp Slotları Paramun,Dark Knight,Brahman,Dark Stone
- Exp Zor Olması Bi Bakımdan Artık Userlerin Myko ve Homeko db Arasında Kalması Biri Cok Zor, Biri 1 Günde 83 :S, Ben Buna Denge Getirdim. ztn +75 den sonra Exp Yarı Yarı'ya Düşüyor.
- Bi-Frost Drop Rare [Greed %5] [Lust %3] Diğerleri %1 dir.
- Servernt Of Isıloon'a Bi-Frost'un Silah'ları Eklenmiştir. +5 Olarak.[Cıkması Gayet Zor.]
-Sebebi Chotic Generator Hiç Dokunmadım Bu Taşlar İle +2 Takı Alınabilir. Ama Cok Emek Sarfetmek Lazım.
- Krowaz İtemler Cok Nadir Cıkacaktır [Isıloon,Ultima,Felankor,Wolkanic Rock]
- Maradonda Olan Uniq Takılar Kalmıştır.
- Delos'taki Npc Kaldırılmıştır.
-Legend Shell Set +8,Walkire,Bahamut,Gyhpon,Patos Glove,Red Chitin,Black Chitin Kalkmıştır.
- Trina Maradon'dan Kalmıştır. Isıloon,Felankor,Ultima,Wolkanic Rock eklenmiştir.
[/COLOR][/SIZE]

-Adminler Homeko Dbde Hep User Sıkıntısı Olur.İlk Acıldıgında Güzeldir.Baya User Gelir Ama 3 4 gün Sonra Userler Server Bıraktır. Herkez bir günde 83 olmustur Zaten. Legend Shell set +8 alır, Raptor +8 Shard +8 vs vs.....
Bf Kolayca Kastırları Uniq +3 Takılar Olur.
Server En Geç 1 hafta Sonra Normal Sanki 74 lvl başlangıclı full itemli Pk Server Döner.
Zor Server Dediğin Arasında İtem Farkı Olcak.Emeğini Karşılığını Alıcaksın.İtem Farkılı Olunca Hırs Oluyor.İtem Yapmak Zor Olcakki. İtem Yapma Zevkin Olsun.
Uniq Takılara Cok Önem Verdim.
Örneğin ; Talos Kesince Bütün Belt Düşme Oranı Vardır. %70 İtem Cıkma Olasılığı vardır. Ama 10 Tane Belt Arasından Denk Gelmesidir. Aynısı bütün Bossları İçin Geçerlidir.
Tek Uniq Cıkar Bosslar Drop Rare düşüktür.
Bach ; %15 Rol Cıkma Şansı Vardır.
Zırh ve Silah Cıkma Oranını Yarı Yarıya Düşürdüm. Çünkü +8 item Basmak Kolay Değil.

Birazda Olsa Usko Pk Cevirmeye Calıstım.Öteki Homeko Dblerde 1 2 hafta Sonra Adama Vuruyorsun Hp'si Gitmiyor. Seninde Hp'en Gitmiyor.
Öyle 2 Saat Wslerden Sıkılanlar Içın Yaptım.

Updrage Oranları [Silahlar] ;
+1 = %100
+2 = %100
+3 = %100
+4 = %100
+5 = %100
+6 = %45
+7 = %25
+8 = %10
+9 = %5
+10 = %1

Uniq Takıları Basma ;
+1 = %100
+2 = %50
+3 = %25
+4 = %25

Warrior Başlangıç
warriorbalangc.png

Rogue Başlangıç
2wnwu1f.jpg

Priest Başlangıç
priestbalangc.png

Mage Başlangıç
magebalangc.png

Database
File Upload - File Sharing Service - Dedicated Server

Map'lar

Pacth

Failed Create Database Hatası Alanlar [Char Acarken]
TB_USER , ACCOUNT_CHAR , USERDATA Tablesleri Calışan Bir Db'den Export Yapsınlar.Sorun Düzelecektir.

Başka Sitelerde Kullancak Arkadaşlara Sesleniyorum.Lütfen İsmimi Belirtin ve Alıntı Oldugunu Söyleyin.

Bu Db Bir ByDeathWarder Ürünüdür. :)

Son düzenleme:
Cevap: ByDeathWarderv2/ Homenko Db v2.8 [Edit] / Yeni Dönem / Yeni Exp Sistemi/Takı/

eyw güzel bug olcağını sanmıyorum dbyi kurmayı düşünüyorum önce denemek şartıyla..

TB_USER , ACCOUNT_CHAR , USERDATA Tablesleri Calışan Bir Db'den Export Yapsınlar.Sorun Düzelecektir.

inş böyle bi hata olmaz sen yapıp paylaşsaydın daha iyi olurdu.....

Cevap: ByDeathWarderv2/ Homenko Db v2.8 [Edit] / Yeni Dönem / Yeni Exp Sistemi/Takı/

eyw güzel bug olcağını sanmıyorum dbyi kurmayı düşünüyorum önce denemek şartıyla..

inş böyle bi hata olmaz sen yapıp paylaşsaydın daha iyi olurdu.....

İlk Önce Tşk Ederim. Ben Bu db 3 Ayrı Pc Denedim. 2 Pc Sorunsuz Girdi 1 Pcde Bu Hatayı Verdi Çözümü Bu O Kadar Zor Bir Şey Değil Veren Arkadaşlar Bunları Yaparak Üstesinden Gelebilir.

HORNET BUG VAR AL SANA SS

adszxy.png

adsz1uh.png

Sorunu ÇÖzdÜm !!! Userdata tb_user v.b alakasi yok Çok salakÇa bİŞey :d

16 minutes dakika sonra eklenen:

Kimsenin bulabilceğini sanmıyorum...

Son düzenleme:

HORNET BUG VAR AL SANA SS

Db Aldıgım Adamdan Olsa Gerek Bende Cok Fazla Bug Düzelttim. Atlamışım. Uyarı İçin tşk.

Bu Arada Çözümü Söyler Msin ?

Dostum Yeni AdmınleR Icın Su Hatayı Duzeltmenın Tam Yolunu Solermısın ?

En Kısa Surede Cevap Vermenı BeklıoRum DataBase Kurdum Hatayı Aldım Fakat Cozumunu Bulamadım Detaylı Anlatırsan Cok Sevınırım Yenı Admın Oldum Saol.

bunu yapıyorlar ya cakallıgına db yi paylasan adam koyuyor moblara saglam ıtemlerı goze batmıycak bi sekılde sonra server tanıtımda yazıyorsun homeko d cart curt gırıyor ıp ye kontrol edıyor kendı db simi bide sw de user cok olursa mantıgı anladınız:) onun ıcın kontrol etmek lazım NURULLAH131 saol bu arada :) gecende homeko db bugsuz felan paylasmıs biri 1 saat ıcınde +10 raptor doldu sw :D

haydi buyur burdan yak:D

Geri
Üst Alt