ByHackel ( Usko Databaseymiş . V17xx ) ( ByHign )

Cevap: ByHackel ( Usko Databaseymiş . V17xx ) ( ByHign )

Herkez Hİgn E Tşkur Ediyor AMa Bu DB Nin Yapımcısı Ben ile Ahmettir ARkadaslar.Ahmet SAdece Bu arkadasa Güvenip ortaq oldu ve sonuc:) PAylasmıssın iyi Yapmıssın Önemli Deil Bİze Yine Bİşey Olmaz en fazla 20 saatlik EMegimiz Ne zmndır da dB paylasmıyorduk bu yolla paylasımda yaptıq:D

Tesekkürler paylasım için emeqe sayqıı

Herkez Hİgn E Tşkur Ediyor AMa Bu DB Nin Yapımcısı Ben ile Ahmettir ARkadaslar.Ahmet SAdece Bu arkadasa Güvenip ortaq oldu ve sonuc:) PAylasmıssın iyi Yapmıssın Önemli Deil Bİze Yine Bİşey Olmaz en fazla 20 saatlik EMegimiz Ne zmndır da dB paylasmıyorduk bu yolla paylasımda yaptıq:D

Eyer Gözlerin Varsa Konu Baslıgında ByHackell Yazıyor Ve ByHackel Db'Dirde Yazıyor .. Ve Yanı Herkes Dbnin Ahmetin Oldugunu Bılıyor Bukadar [NOKTA]

süper database küfürlerden dolayı az bile yapmıssın .

Hey Benm Adamım xP

Kadir Abin Kıtlasın Sasdasd

Town Atılıyor Nasıl Atılmıyor hö

ewet atılıyor sorun yok
H ye Bas Town Enter :D
yaDA/Town :D

ayıptır sölemesi yaptığınız ayıp + dbde fazla bi özellik göremiyorum zonesleri lvl ile giriş yapmışın evt dosyalarından moradonda zaten ful fixti

ben bunu alım satımda görmüştüm :O teşekkürler allah razı oLsun.

Ai Server Hata Alıyorsun Eyer Sayfaları Karıstırırsan Soyledım Sorunun Cözümünü hö

Fuat paylaşımın için tşkler. Ufak bi sorunum var oda savaslardaki bug ve sanırım .evt dosyaları nedeni ile sundireslerden ts alınamaması bu konuda yardımcı olursan sevinirim... Hayırlı Bayramlar dilerim tüm arkadaşlara bu arada...

Ai Server Hata Alıyorsun Eyer Sayfaları Karıstırırsan Soyledım Sorunun Cözümünü hö

bRo yhav object %31 de donuyo senin db ye girerkende :S realitz in usko maradon patch i indirdim ama gene aynı :S kendi kullandıgın usko maradonu koyarmısn :S

Helal Olsun Kardeşim Vlla 10numara Oldu Db Süper Editlenecekleri Editledikmi 10 Numara Olurda Path ları Kaldırmışlar Krowaz da Baız Canavarlar Görünmiyor Dark Land da Hiç Biri Gözükmiyor Path Ları Güncellersen Direk Oto Yapam Onları Süper Olur Emeye Saygı Teşşekkür Ederim Şimdiden

Not: Normalde Paylaşımlarda Cvp Yazmam Ama Bu Paylaşıma Yazılmicak Bi Paylaşım Deil keşke Bütün Paylaşımlar Böyle Olsade Emeye Saygı Duysak.

Geri
Üst Alt