ByHackel ( Usko Databaseymiş . V17xx ) ( ByHign )

Cevap: ByHackel ( Usko Databaseymiş . V17xx ) ( ByHign )

Yazık , emek çalmakta üstüne yok.

Kardeşim Kimsenin Dediklerine Kulak Asma Aynı Şey Banada Yapılsaydı Tepkim SeninKi qiBi oLuRdu! Db İçiN sağol

OoOSerkanOoO
h2öh2öh2ö Arkadaşım Nereden Biliyorsun İndirmediyimi 200mb Diyorsun birkez o link de ilk 472mb path vardı ve hepsini indirdim şuanda path azaltılmış durumda o link de ve artı ben 472mb patch indirdim ve sorunları belirttim bunda yanlış birşey varmı arkadaşlar he bide client lerinde oyun içi oyun sıralamaları vs var link ler o client in sw sine yönlendiriyor kendi ip imize göre nasıl yapa biliriz ellerinize saglık tşk ler. şimdiden yardımlarınız içinHönk

Kimseyi takma sen sonuçta paylaşma ihtiyacı duymuşsun paylasşmışsın kimsede birşey diyemez yapamaz hayatı kendince yaşa...
SLoganmıydı bu :D

GameServer EXE Hata veriyor
:(( [Ebenezer ] ???? Soru işareti Çıkıo ve çalışmıyor
:( Sağlam bir Ebenezer UPLARMISIN ByHigN kardeşimmbıtbıt

Ebenezer ve Aujard çok geç açılıyor. Erken açılan fileslerin varsa paylaşırmısın. (Localde db editlliyorum habire açıp kapatmam lazım.) Şimdiden teşekkürler..

Benim hiç açılmıyor EBENEZER UPLARMISIN sendekini :)
:sakalli:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Serkan Sorun Senin Patchinden

arkadasım o patchlerden nedense bende gosteriyor budb de :o:

Kurdum Hic Bi Sorun Yok Slotlar Gayet Yerinde 3-5 Birşey Degistirdim yazın editleyecegim db yi bu databaseden yol cıkıcam zaten yazın herkes usko db yi gorucek Saol Berk hö

Serkan Sorun Senin Patchinden

arkadasım o patchlerden nedense bende gosteriyor budb de :o:

Kurdum Hic Bi Sorun Yok Slotlar Gayet Yerinde 3-5 Birşey Degistirdim yazın editleyecegim db yi bu databaseden yol cıkıcam zaten yazın herkes usko db yi gorucek Saol Berk hö

EBENEZER 'i bi UPLOAD etsen ya lütfen

Paylaşım İçin Teşekkürler...

kimsenin çakallığını yapmayın ;)

OoOSerkanOoO
h2öh2öh2ö Arkadaşım Nereden Biliyorsun İndirmediyimi 200mb Diyorsun birkez o link de ilk 472mb path vardı ve hepsini indirdim şuanda path azaltılmış durumda o link de ve artı ben 472mb patch indirdim ve sorunları belirttim bunda yanlış birşey varmı arkadaşlar he bide client lerinde oyun içi oyun sıralamaları vs var link ler o client in sw sine yönlendiriyor kendi ip imize göre nasıl yapa biliriz ellerinize saglık tşk ler. şimdiden yardımlarınız içinHönk

başka bi launcher kullan.

tskkler db nı cok begendm

kardeşim herşeyi sorun bu dbnin:S kendiyle konusdum editlemek lazım ama genede teşekurLer. Dropları editlemek laızm!

Geri
Üst Alt