ByHackell Usko Database ( Linkler Yenilendi ) Buglar Açıklandı ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yeryuzu99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: ByHackell Usko Database ( Linkler Yenilendi ) Buglar Açıklandı ..

Hign Saol db coq guzel 1 2 bug cozulur elıne saglık Senden bı rıcam olucak Bu db nın Res kodu Rank falan yazarsan sevinirim sımdıden tskler

ben kurdum e benzer hata verıooo bütün filesleri denedım nerdeyse neden olabılır soacs2 ???.?? diye bı hata verio nasıl hal edebılırım ??? acil yardım

evt beklıyorum hayla

evt beklıyorum hayla

Son düzenleme:

db yukledım ebenezer acılmıyo tıklıyom hıc bıse gelmıyo ekrana yardım lutfen :S:S

Teşekkürler

emeine sağlık

db yukledım ebenezer acılmıyo tıklıyom hıc bıse gelmıyo ekrana yardım lutfen :S:S

evet bendede açılmıo filesler uyumlu değıl uyumlu server fileslerı koyabılırmısıız??? aciLLLL

evt server fileslerı verebılecek kişi yok mu

Son düzenleme:

arkadaslar buna uyumlu server files k.omasterv5 inkiler var benim kullandıgım ful patch inide indirin
acın zipten sonra xskip diye bi klasör var silin oluyor acılması ise biraz gec acar zaten 228mb lik db bu sabretmek lazım.

ByHackell Usko Database ( Linkler Yenilendi ) Buglar Açıklandı .. Diye paylastıgı database'in bahsettigi sorunlar dısında cıkan sorunları duzeltmesi ile ilgili yardım kampanyası:
https://www.ko-cuce.net/database-ya...chaos-base-onemli-buguyardim.html#post2458019
Konuyla ilgili yardım lütfen yardım konusu açtım fakat bununla en önce konu sahibinin biraz özen göstermesi gerekir
ByHing sanada şunu söylemeden geçemiyeceğim;
Paylastıgınız db çok muhteşem herşeyiyle piyasadaki en güzel db'lerden biri.bu db'yi paylaştıgın için çok çok teşekkürler yalnız söylenildiği gibi 1-2 sorunu var ufak tefek aslında pekte ufak olduğu söylenemez db'nin olan sorunları teleport manager daki humanların ronark land base-chaos base-ardream vs. tıklayınca karşı ırkın zonesine gitmeyye çalıştınız diyor.sorunları ıle ılgılı yardımlarınızı beklıyoruz.onları gıdermemızdede yardımcı olrsanız cok sevınırız.Bugların düzenlenmiş halini sonra paylaşacağım demişsiniz.
neden insanları bekletiyorsunuz.Yada konu baslıgında gibi sorunlu bir db'i sorunsuz diye paylaşıyorsunuz.
sizin sözünüze inanıp insanlar bu dbyi indiriyor kendi dblerini siliyorlar ve bu sorunlarla karşılaşıpğ magdur kalıyorlar.Sizinde bunu düzeltmeniz gerekir.Ama hiç ilgilenmiyorsunuz adamlar sorunlarını dile getiriyor sizde kem kem küm. sorunsuz halini daha sonra paylaşacağım diyorsunuz.Ayıp yahu.Şu sorunları çözmemize yardım ederseniztam bır paylasım yapmıs olursunuz db bahsettiginiz gibi bir db olabilir yalancı konuma düşmezsiniz sizde.kimsede magdur olmaz.
*teleport maneger sorununu nasıl düzeltebiliriz?
*veya ronark land base-chaos base-ardream vs sorunlu yerleri gateye lwl sınırlı olarak nasıl ekleyebiliriz.eğer bir evt smd vs gerekiyorsa paylaşırsanız çok iyi olur
Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:

dostum güzel söledinde haklısın ama adama da hak ver ben bu siteden tüm dbleri indirdim 83/1 80/1 olanları hatasız hiç bi tane bulamadım tek bi tane vardı oda adream db idi.kimseninde kalbini kırmaya gerek yok konunun baslangıcndan baslayıp okursan sende hak verirsin adama yapacak bişe yok. beklemekten baska 4. sayfa yada 3. sayfa okumanı tavsiye edrim v2 cıkartıyolar usko ile 1 e1 miş yazılanlar öyle umarım öyle olur.saygılar sewgiler.

arkadasım patchLerı attım ama esLantakı gorev NPC si gozukmuyor sebebı nedır acaba bı yardımcı oLrmusun ?

arkadaslar databasedeki en büyük sorun olan humanların adream ve baseye ısınlanamamalarının sorununu buldum istek karsılıgı uplarım.istekleriniz bu konu altında belirtin humanlarda insan :D onlarda ısınlanabilecekler sonunda.

arkadaslar databasedeki en büyük sorun olan humanların adream ve baseye ısınlanamamalarının sorununu buldum istek karsılıgı uplarım.istekleriniz bu konu altında belirtin humanlarda insan :D onlarda ısınlanabilecekler sonunda.

:) O SORUN KOLAYDI 21. EVTYE GIR EDITLE SOYLEMIYIM NERDEN EDITLENDIGINI BENDE SAKLI KALSIN :) FAKAT 21.EVTDE YAZMIYOR KENDIN BULUCAKSIN :=

Msn Adresimi Eklermisin Spaeders : [email protected]

iyide hign aga bilen kac kişi var paylasayımmı yoksa kalsınmı sen söle ona gre koyacam ok. :D
(yanıt) no :I'm sorry :D

Son düzenleme:

++++++++++++++

hign aga bu uniq item veren npc hangisi adını verebilirmisin pls onuda bi kurcalıyım.:D

3.BUG : NPCLERINDEN BIR TANESI IRON NECK FELAN VERIYOR EVTLRDEN BULUP ONLARI KALDIRABILIRSINIZ ZOR 1 ŞEY DEIL..

hangi evt de olduğunu bile yazmamışsın

çok iyi bi db kardes test ettım pek problemı yok exp asırı zor ınsan burada kascagına uskoda kasar :D 2 problemide drop oranı aşırı düşük 10000 normali sen 1000 olarakmı anladın ne :D 900 yapmıssın ıtem cıkmıyor gerısı pek bı bugu yok ii yani onlar ayarlanınca pek problemı kalmıyor + eslnatda bınd stone npcsı gorulmuyor sonra cuff bınderden stonesı cıkmıyor savas yerlerınde sanırım yenı bı savas yerı getırmıssın ama maplarda paylaşmamışsın zoneside vermemissin onlarıda paylasırsan ıyı olur bulamadım....

3.BUG : NPCLERINDEN BIR TANESI IRON NECK FELAN VERIYOR EVTLRDEN BULUP ONLARI KALDIRABILIRSINIZ ZOR 1 ŞEY DEIL..

hangi evt de olduğunu bile yazmamışsın

Ohoo Gunayın hepsi fix kardesım :) evtden sıldım npcsıne kadar :)

SAVAS SORUNU YOK DROPLAR FİX YENI SAVAS ALANI BAKMADIM +OPEN2 SORUNLUYDU FİX :) KARUSLAR HUMNANLARIN ORDAN HUMANLAR KARUSLARIN ORDAN DOGUYOR HEPSI FİX SONUNA KADAR

BU DATABAEYİ KO-CÜCE MODERATORU ALDI VE MUTLU :)

peki :D çok iyi iş tşkler paylaşım için.

fix ama satılan fix :D

Geri
Üst Alt