ByKerem Ko-Cuce Icın Yaptıgı Yenı Antisi MyTrapYourTrap Hersey Fix.PvKoxp'da :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ByUnique
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

ByUnique

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Tem
272
2
ByKerem MyTrapYourTrap Hersey Fix.PvKoxp'da :)+Anti Cheat Kurmayi Anlatiyorum.

Merhaba arkadaslar güvenlik sistemi ve ko-cuce bi ara vermistim fakat tekrar döndüm yakında yenıden güvenlik sistemleri olusturup size yardımcı olucam.Bir pvp serverda acmayi dusunuyorum lutfen ıstedıgınız server ozelliklerini bana mesaj olarak atın.

Not:Bu paylasim 2 yil oncesine aittir lutfen yeni anti mi bekleyin en kısa sürede sizlerle paylasicagim.
Merhaba WinOrLove(ByKEREM) Iyı Forumlar Dilerim.

Ufak Bir Ricam Olucak Bu Antiyi Kullanan Serverlar İp Adresini Bana Ozelden Gondersın Gelip Oynucam bi serverda :D
Bi Ricam Daha Olcak Konu Ust Konu Olursa Daha Guzel Olcak Boylece Soacs X-skipe para veremicek arkadaslar aynı ozelliklerde bi sistemi ucretsiz edinebilcekler.
Ben Wc Giderken Hemen Pc Ye Atlayip Anti Cheatın Ozellikleri İsimli Actıgım Dosya Caktırmadan KendI nickini yazan + KnightOnline Exenın Adını Degistiren KoM4STER Lakapli(Kenan) Kardesim Olur Kendisi :D
Salak Dedim Kom4ster Sıte adi illa o olcak diye tutturdu napalim cocuk ok dedik.Onada Cok Tesekkurler Anti Cheatte 3 sn lik emegi var :D
Bunuda Yazmazsam Benle Konusmazmıs Daha Mecburen Yazdık :D

Ebenezer PoyrazBilisimin Kom..ter İsimli Siteye Yaptırdıgı ebenezer Bende Aldim Onu Bisey Fixli degildi ama cok super ebenezerdi :D Herseyini Aldim SOn Cıkan Hilelerde Dahil Olmak Uzere Fixledim.
Ebenezer İcin PoyrazBilisime Ve Fileslerde Dahil Olmak Uzere Cok Thans :D Hakkınızı Helal Edin Lan :D

Ko-Cuce private server adminleri icin yaptıgım yeni anti cheat en buyuk ozelligi packlenmemis olmasi :D

DipNot:Konuyu Tamamen Uygulayın Sonra Problem Var Antide Diyip Kafamı Bozuyorsunuz.
Virus Vardir Icınde Ufak Bisey Zarari Dokunmaz Kimseye.Sonra Viruslu Ben Kullanmam Diye Salak Salak Yorum Yapmayin!
Alıntı Diyen Salaklar Uyduruyoırlar Tamamen Bana Ait Bir Daha Alıntı Diye İftira Atarsalar Bisey Paylasmam.Parasi Olmayan arkadaslar ıcın yaptım adam alıntı diyor tobe tobe.

Gecelim Ebenezerin Ozelliklere;
Konunun Tamamen Uygulanmasi Halinde Arkadaslar Su Hileler Fixlenecek ;
* KO Expolit Fix.
* Stack Overflow Fix.(KO Server Killer 1,2,3,3.1 ve Kill-Switch)
* 255 Stat Bug Fix.
* NP Hack Fix
* Trina Bug Fix.
* EXP Hack Fix.
* Maradon Para Bugu Fix.
* Merchant Bug Fix.
* GM Olmadan Dışardan Notice ve Komut Yollama Fix.(KO Server Killer 3.1)
* Ebenezer Fix Gerektirmez, Tek Başına Çalıştırabilirsiniz.
* /Trade Komutu Ebenezerden Kapalı
* /NoticeAll Mesaj
Gecelim Anti Cheatın Ozelliklere
*MykoHack vb. hack programları ile girilmez.
*Dupe Engellidir. /trade çalışmıyor. pus dupesi çalışmıyor
*Power Up storeye inn hostesten girebilirsiniz.
*Tbl Kontrolu Yapmaktadır.(skill magic main us.tbl ,Skill Magic 4.tbl , text.tbl)
*Bir Pc de 2 Ko açma gibi programlar çalışmaz.
*Merchant Hack,Memory Hack Engellidir.
*Knight Online Client ismi değiştirilmiştir.(NPC Atak Engel)
%100 Güvenli Anti Cheat
%100 Saldırılara Engelli Ebenezer
1. ODBC'ye KO_MAIN ve KO_GAME Ekleyip Databasenizi Göstermelisiniz.
2.Notice Mesajını Degistirelim.
[Paylaşım] Usko Tarzı Notice
3.Eventleri Fixliyelim.
Web Hosting - Dedicated Server
4.Anti Cheati Indırelim.
5.TESEKKUR ETMEDEN INDIRENIN SUNUCUSU ANTİYİ KURARKEN DONAR INSLLAH.

Onemli Not:PoyrazBilisimin Fileslerini Kullanın Bence
Lag sadece makıneden falan kaynaklı degildir fileslerdende olabilir.

Gecelim bu antiyi vps deacieted artik neyse.
Antiyi indirdikten sonra icinde client yazanları fizella elle nasil dagitiyorsanız dagitin userlere.Diger Dosyalari Server Filesin Icıne Atin Sonra Ebenezera Sag Tıklayip Uyumluluktan İsletim Sistemini Secin.Eventleride Server Files Icındeki Map Klasorune Atin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: ByKerem Ko-Cuce Icın Yaptıgı Yenı Antisi MyTrapYourTrap Hersey Fix.PvKoxp'da :

Ty paylaşım denicem..

Cevap: ByKerem Ko-Cuce Icın Yaptıgı Yenı Antisi MyTrapYourTrap Hersey Fix.PvKoxp'da :

PayLasımLar İçin SaoL Bro

qüsel oLmuş'ta bi kişide şu anticheatı koyarken nasıL Kuru.lur onu anLatsın 2 qündür bi forumda buLamadım

SAğol güzel anti

TeşekkürLer güzeL payLaşım ama anticheatte virus gözüküoR:S

Reklam...!!

Ellerine saglık ByKerem
packlenmemiş good seviyorum sni sna :D

Full Virüs Yha Win32:Runonce[Trj]

sağol kardeşim

++++++++++++++++++++++++++

Konuyu guncel tutunda diger elemanlarda faydalansın

Kullanacağım Paylaşım İçin Teşekkürler..!

virüsler bi zararlı çıksın hepinizi tutatm vlla =)

formatlıjyapıo ** virusler .çpok agır

Icındekiler zararsiz beyenmiyorsan kullanma

inş game server sorunsuzdurda saldırı alsada olur onu halletmek için firewall var ben 6 tane ebenezer indirdim ama nafile hepsi full bozuk beyler bi arkadaşımı program katagorisinde filesler çalışıyomu çalışmıyomu gösteren bir program var bence indirin o program sayesinde filesler açıkmı deilmi yani bozukmu anlayabiliorus

malesef debug hatası var ebenezerle alakalı bence debug

Son düzenleme:

Paylaşımın için Saol

upupuppupupup

Geri
Üst Alt