ByTroJan Game Server (King_Prize_Event)Fixed

Konu Yazar

Adaptati0n

ByTroJan Is Back V2
Haz
1,223
21
S.a ;

Bugün Bİ Konuşma Oldu Kocüce-GeneL Bölümde

Bende Değerlendirdim

RapidShare: Easy Filehosting

ßuyrun Bu Game Server

Özellikleri
Version : 1298
Bug Yok(Büyük İhtimaL)
Okcu Bugu Yok Ebenezer'De
King_Prize_Event Fix
Bi kaç ark istemişti Buyrun. Verdim işte.

SSLER
%100 SORUNSUZ CALISTIGINA DAHİL KANIT.!
f_burraklooom_4c36dc1.jpg

Abur
f_buraK2m_cb0673b.jpg

Cubur
f_bruxm_f3afd42.jpg

İçinde Gerekl Prosedür'de Vardır

Not : Akuma King_Prize_Event'i Paylaştı AMa Çalışmayan Bir Çok Ebenezer Vardı.

Trayhoper Paylaş dedi ßende Kendi GameServer imi Editleyip Paylaşım Dedim. ;)

İyi Forumlar bıtbıt

Son düzenleme:
Cevap: ByTroJan Game Server (King_Prize_Event)Fixed

Paylaşım için teşekkürler, verdiğin para doğru geçiyor mu?

Kralın kendisine para atmasını nasıl engelleriz? Bunu bilen var mı? Öyle olunca Ebenezer kapanıyor sanırım. Eğer kapanmıyorsa bile zor serverlarda adam cebine parayı indirir yani.

Onu engelleyemezsin öyle birşey yok :) Adam kendine para vermiş ve kapanmamış.Kapanmıyor yani.

Kralın kendisine para atmasını nasıl engelleriz? Bunu bilen var mı? Öyle olunca Ebenezer kapanıyor sanırım. Eğer kapanmıyorsa bile zor serverlarda adam cebine parayı indirir yani.

SS Geliyor ;)

uskodada indiriyor cebine para zaten Engellenemez Bence :D

konu güncel.! resimler yenilendi..

Son düzenleme:

SS Geliyor ;)

uskodada indiriyor cebine para zaten Engellenemez Bence :D

konu güncel.! resimler yenilendi..

Kral kendine atamıyor ki yeni char açıp kendi charına atıyor. Letter veya Trade ile de kral kendine indiriyor parayı.

sasdasdasd ya güzel paylaşım ama üstteki notice dikkatini çektimi byTrojan para ile verilen charın isimleri yer değiştirmiş :D

sasdasdasd ya güzel paylaşım ama üstteki notice dikkatini çektimi byTrojan para ile verilen charın isimleri yer değiştirmiş :D bu arada msnden bi irtibata geçersen db için farklı bi projem var db editlemeyi sevmiyorum :D hoşuna giderse sen yaparsın sanırım msnim vardı sende yoksada özelden atayım

O SERVER_RESOURCE'dan kaynaklanıyor. Türkçe'ye çevirmek iyi değil bence orijinali neyse o kalsın daha iyi.

Hayır ßen Gördüm Sanırım KRal Kendisine Para Atabiliyordu?

Hayır öyle bir şey yok çok gördüm ben kralların ezik charlara tüm parayı verdiğini. Forumlarda çıktı hatta Edana kralı falan isim vermeyeyim şimdi çok yaptılar...

sasdasdasd ya güzel paylaşım ama üstteki notice dikkatini çektimi byTrojan para ile verilen charın isimleri yer değiştirmiş :D

:D:D hiç calışmamasından iyi deilmi :v:

O SERVER_RESOURCE'dan kaynaklanıyor. Türkçe'ye çevirmek iyi değil bence orijinali neyse o kalsın daha iyi.

Hayır öyle bir şey yok çok gördüm ben kralların ezik charlara tüm parayı verdiğini. Forumlarda çıktı hatta Edana kralı falan isim vermeyeyim şimdi çok yaptılar...

Prosedürün içindek son 4 Kod Zaten SERVER_RESOURCE Ye işliyor ;)

Son düzenleme:

indirip deniyim bakalm :D tşkrler

oda güzel :D nese paylaşımın hatrına repini verim ^^

Uskoda ve pwlerde kralın verdiği para kralın cebinden gitmiyor.Bu nedenle uskoda l den atma gibi bir durum yok.Ama cafede 10 tane yan char açıp hepsine event ayağına 3m 3m para gönderen kralları ben çok gördüm :)

Geri
Üst Alt