ByTroJan Game Server (King_Prize_Event)Fixed

Cevap: ByTroJan Game Server (King_Prize_Event)Fixed

komedi ya ayhan ne kadar önce vermişti bu paylaşımı xD

ya bi sorum olcak orda "elmorad kralı Crea coinsi 1900 ' a verdi" Yazıo:S Ters:D

onu db den deiştirebilirsn postları okursan yazmışlar hö

Yeni Okudum^^ K.bakmayın biraz kitletir gibi oldu:)

ByTrojan Son Bişey Daha Değisik Bi Projem var Programmer , Web Editör , ve Db Editör e İhtiyac Var.. Programmer Benim Web Editör Aşırı Önemli Değil Ama Bi Db Editör Şart Bana Yardım Edermisin?

Son düzenleme:

Yeni Okudum^^ K.bakmayın biraz kitletir gibi oldu:)

ByTrojan Son Bişey Daha Değisik Bi Projem var Programmer , Web Editör , ve Db Editör e İhtiyac Var.. Programmer Benim Web Editör Aşırı Önemli Değil Ama Bi Db Editör Şart Bana Yardım Edermisin?

CREATE PROCEDURE KING_INSERT_PRIZE_EVENT
@byType tinyint,
@byNation tinyint,
@nAmount int,
@strUserID char(21)
AS
DECLARE @nType tinyint
IF @byType = 3
BEGIN
SET @nType = 5
END
ELSE IF @nType = 4
BEGIN
SET @nType = 6
END

UPDATE KING_SYSTEM SET nNationalTreasury = nNationalTreasury - @nAmount WHERE byNation = @byNation
UPDATE SERVER_RESOURCE SET strResource = 'Kralimiz %d ''a %s coins''i verdi.' WHERE nResourceID = 210
UPDATE SERVER_RESOURCE SET strResource = 'The Karus King has given %s coins to %d as a reward.' WHERE nResourceID = 211
UPDATE SERVER_RESOURCE SET strResource = 'Kralimiz %d ''a %s coins''i verdi.' WHERE nResourceID = 213
UPDATE SERVER_RESOURCE SET strResource = 'The El Morad King has given %s coins to %d as a reward.' WHERE nResourceID = 214
GO
al bunu dene ebenezer kapanırsa karışmam :)

Bi Db Editör Şart Bana Yardım Edermisin?
Bilemiyorum Şuan Kendi Server'im Var

Msn : [email protected]

Son düzenleme:

Yukarıda ki Türkçe yazı inş. ebenezerde gömülü deildir db deki table dadır çünkü bi acaip çevirlmiş 31'a verdi nedir ya :D

UPDATE SERVER_RESOURCE SET strResource = 'Kralimiz %d coins''i %s ''a verdi.' WHERE nResourceID = 210
UPDATE SERVER_RESOURCE SET strResource = 'The Karus King has given %d coins to %s as a reward.' WHERE nResourceID = 211
UPDATE SERVER_RESOURCE SET strResource = 'Kralimiz %d coins''i %s ''a verdi.' WHERE nResourceID = 213
UPDATE SERVER_RESOURCE SET strResource = 'The El Morad King has given %d coins to %s as a reward.' WHERE nResourceID = 214

Bu şekil olursa düzgün geçer :=)

Uskoda ve pwlerde kralın verdiği para kralın cebinden gitmiyor.Bu nedenle uskoda l den atma gibi bir durum yok.Ama cafede 10 tane yan char açıp hepsine event ayağına 3m 3m para gönderen kralları ben çok gördüm :)

Biliyorum kral gece vakti başka charına event olarak atıyor sonra o chardaki parayı L'den atıyor demek istemiştim ben.

Geri
Üst Alt