ByTutatis Açıklama Bekliyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kol3r4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

kol3r4

Bende Loper Olucam
Haz
873
12
AÇıklama Bekliyorum ve bekliyoruz ..

my.php

ImageShack - Hosting :: virzty2.png

Son düzenleme:
Cevap: ByTutatis Açıklama Bekliyorum

Bı vırus bulunca ılla o wırusu kendı koymus olmuyor. Kendı pcsınde wırus warsa yuklu olan exe yada programlara bulasabılıor. Yanı haberı olmyabılır..

İlla Top Atıcak Birini Buluyorsunuz Merak etmeyin o kadar zararlı bi virüs değil sadece exeleri siler jeefo temizlerseniz bi şy olmaz Ve Merak etmeyin TutatiS 1-2 Log Kaydına Kadar Düşmüş bi insan DeğiL benden bu kadar söğlemek düşer eyer zarar vermek isteseydi iyi olmasdı :D:p

orda Ebenezer_original.rar gözümden kaçmadı :D reshack ile oynamışsın virüs olarak görüyor :D :D :D

temizlendi dedigine göre muhtemelen parite serisindendir. neredeyse bir cok bilgisayarda mevcut olan bir virüstür exe den exe ye sıçrayak exe ye hic bir zarar vermeyecek sekilde satir sayisini artirarak boyur artisina gider ve temizlemezseniz belli bir süre sonunda harddiskinizi doldurarak windowsun açılmamasını sağlar. cok basit toollar ile bu virüs temizlenir parite icin falan aglanilmaz :)

Eğer bireysel sorununuz varsa pm yolu ile hallediniz...Ki dip not o insanın öle bişe yapıcaını hicmi hic sanmıyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt