Cafemde turkknıght yükledim ama ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan istanbul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

istanbul

Server Maker
Tem
108
0
arkadaşlar cafemde turk knıght yükledim ama bir sorunum var .

yükledigim bilgisayardan virüs agdan yayılarak tüm bilgisayarlara virüs bulaştırıyor turk knıght virüslümü eğer öyleyse bir çözüm bulabilirmiyiz ?

cafem 2 gündür kapalı yardım istemekten başka çarem kalmadı :( ...

Cevap: Cafemde turkknıght yükledim ama ...

bende cafeciyim olay knightonline.exe nin kırılmış halinden kaynaklanıyor. win32.agnent vb şekillerde trojan olarak geliyor ve ağ üzerinden inanılmaz hızlı şekilde yayılıyor. bunu engelleme şansın yok yani temiz bir exe bulabilmek hayal ürünü gibi. nod32 vb virüs koruma programlarıda bunu tam anlamıyla tutamıyor. tek çalışan kaspersky ve oda cafeciler için olanaksız çünkü fena kasıyor bilgisayarı. neyse sana çözüm önerim trojansız bir exe bulmaya çalış ama çok ümitlenme. cafe nide kapatmana gerek yok deepfreeze yükle bilgisayarlarına ve virüs tarama programlarını sil. her reset attığında ilk kurulu haline dönecektir böylece virüsün vereceği hasarı biraz olsun hafifletmiş olursun. ana bilgisayarınada kaspersky yükle ve oyunu ana makinaya yükleme. böylece ana makinan zarar görmemiş olacak. tek önerim bu, cafenide adam akıllı bir teknik servisçiye kurdur :)

Not: ist içiysen benimle özelden irtibata geçebilirsin ;)

Dipnot: Konu yanlış yerde :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

kardeşim senin sorunların bitmiycek galiba sen kapat dükkanı git eve yat ;)

------------------------------------------------------------------------------

şimdi yardım edeyim bari... 1299 client uploadlardım ama bu biraz uzun zamanımı alır hazır link atayım

ftp://ftp.download.com/pub/ppd/10367095-10437633/knightonlinesetup_1299_01.exe

Ko-Cuce - vBulletin ' farkıyla

temiz ekse bulmak hayal ürünü falan deil bu full client ! Linki tamamiyle temiz bende burdan indirdim

+ temiz exe +temiz hackshield için de

http://www.ko-cuce.com/client-paylasimlari/4422-super-exe.html

buraya girersen Temiz exe temiz hack shield temiz bifrost patch

+

http://www.ko-cuce.com/client-paylasimlari/4421-super-patch.html

buradada

yine benim paylaşımım

temiz walkry+comander atı + grphon armor patch ı var hepsi temiz

adminden onaylı.

Son düzenleme:

burası paylaşım bölümü , eğer yardım almayı istiyorsan bir daha yardım bölümüne açarsın ..

bu sorunu çözmem gerekiyor çünki cafede olagan üstü bir istek var turkoya mecburum neredeyse bunu kurmaya :)

bu arada kusura bakmayın yanlış yere konu açmışım :)

Son düzenleme:

öncelikle cafeci olarak bu sorunu bende yaşıyorum agda çok hızlı şekilde bulasıyor ve hub/swich ne kullanıyorsanız aşırı derece de zorluyor ve internetinizi kesiyor sık sık baglantilarin düsmesine sebeb oluyor 6 7 aydır bu sorunla ugrasiyorum çözüm bulamadim bi türlü ve serverimi kapattim cafemdeki 10 pc yükledim oynayan oynuyor kalktigi zamanda rest atiyorum pc lere yoksa internet gidip geliyor sürekli yani anlayacagin ben yakında silicem artık müsterim kaçıyor baglantidan dolayi sana tavsiyem kaldir kaldıramıyorsanda kurdugun bilgisayarla diyelimki 50 pc var kur 20 tanesine bu 20 tanesinin de çalışmagurubunu degiştir diger pc lere bulasamaz baglantininda gitmesi bi nevi biraz kesilir tavsiyem bu daha iyi tavsiyeleri olan açıklasınlar

ben 2 çözüm buldum ya turko bilgisayarlarını başka bir modem alıp ttnetten hat bağlatıp ayırıcam yada tamamen turkoyu silicem inanın tam 3 gün oldu cafe kapalı

hiç öyle birşeye gerek yok. çalışma gruplarını değiştir o bilgisayarların.

benimle telefon ile iletişime geçermisin ? telefonunu özel mesaj olarak verirsen sevinirim :)

Virüsler Zaten zararsız xD

Alman.Nab bulaştysa komple ghostla :D

Arkadaşlar Benim Tavsiyem Olarak 1299 KO Kurun.

Sonra Patch i Paylaşıma Verin Oradan Ceksinler. Daha Sonra Kalkarken Reset Atsınlar.

[DeepFreeze] Kullanıyorsunuzdur eminim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Arkadaşlar Benim Tavsiyem Olarak 1299 KO Kurun.

Sonra Patch i Paylaşıma Verin Oradan Ceksinler. Daha Sonra Kalkarken Reset Atsınlar.

[DeepFreeze] Kullanıyorsunuzdur eminim.

Olabilir.....

hangi cafe,ilçe nere :D avcılar mı :D:D

Hocam makinalarında newfolder diye klasörler oluşturuyorsa bilki bu virüsden kurtulamassın benim anamakina gümbürtüye gitti allahtan diğer makinalarda deepfreeze vardı :) neyse sana tek önerim bir adet master makina ayarla ve ghostla benim 1 gecemi alıyor 34 makinayı ghostlamak ve dediğim virüsse kurtulman imkansız sen 1 tane silersin o 10 tane daha çıkarır :)

He birde ghostlarken yükle clienti fakat patchleri atma.. hiç olmadık tarat patch'leri öyle at ama oyuna girme. exe'ye tıklandığı anda geliyor virüs.

Son düzenleme:

virüsten kurtulma konusunda düşünelim birazda.
bu .exe yi diğer insanlar nasıl yapmış? bir kaç farklı exe var dolaşan benim ilk kullandığım exe böyle sorunlar vermemişti fakat bu virüsü yedikten sonra oda gitti. tabi o zamanlar kaspersky kullanmıyordum ama ciddi bir trojan saldırısı yaşamadım o süreçte.
Neyse gelelim konumuza; bu org. .exe yi nasıl editleriz yada editlemeden bir kandırma yolu bulamazmıyız? veyahut org. 1299 un exe sine kendimiz bir hackshield yapıp yada kırılmış hackshield ile org exe arasında birşeyler yapamazmıyız?
Çok aşırı bilgim olmadığı için sadece mantıki çözümler bunlar fakat bu işi iyi bilen arkadaşlar konuya katılırsa bence bir çözüm bulunur.
Sizlerin önerileriniz nedir?

Ben bunu kendi imkanlarımla deniyicem eğer olursa el altından paylaşırım burada :D

evet özellikle cafeler için bir çözüm bulunmalı evlerde ag olmadıgı için pek farkedilmiyor olabilir ama cafede ağ üzerinden müthiş bir hızla yayıldıgı için farkediliyor kesinlikle bu işe bir çare bulunmalı turko ya acayip bir ragbet var hele birde cafeye server kurdum daha bir rağbet oldu :) fakat serveri kapatmak zorunda kaldım ve turkoyu bir süre makinalara yüklemeyeceğim tüm makinalara format attım inş bu sefer bir problem yaşamayız

(bu arada çalışma guruplarını değiştirince nu oluyor onu anlamadım :S ) ?

Geri
Üst Alt