T Konu Yazar Terry_More ¤¤¤Ø®µM ©ùc£§î¤¤¤ May 227 9 21 Kas 2008 #1 ??? bu nedir ? Yani ne demek istediğini anladım ama Bombalatıyorum genede olmuyor ? Son düzenleme: 21 Kas 2008
M mjsamet <b><font color="red" >Cüce no : 2 of 7</font></b> Emektar May 843 25 21 Kas 2008 #2 Cevap: Call of Duty World War ( Bir yerde kaldım) yardım yanlış anlamadıysam telsiz air supportdaymış orasıda kuzeydeki binaların orda
Cevap: Call of Duty World War ( Bir yerde kaldım) yardım yanlış anlamadıysam telsiz air supportdaymış orasıda kuzeydeki binaların orda
T Konu Yazar Terry_More ¤¤¤Ø®µM ©ùc£§î¤¤¤ May 227 9 21 Kas 2008 #3 Cevap: Call of Duty World War ( Bir yerde kaldım) yardım evet kuzeydeki binayı bombalat diyor ama yapamadım Bombalatıyorum olmuyor .. Bi arkadaş Bitirmiş savesini bırakmıştı o bi bakarsa
Cevap: Call of Duty World War ( Bir yerde kaldım) yardım evet kuzeydeki binayı bombalat diyor ama yapamadım Bombalatıyorum olmuyor .. Bi arkadaş Bitirmiş savesini bırakmıştı o bi bakarsa
M mjsamet <b><font color="red" >Cüce no : 2 of 7</font></b> Emektar May 843 25 21 Kas 2008 #4 Cevap: Call of Duty World War ( Bir yerde kaldım) yardım orda bombalat kelimesi görmedim ben ama
T Konu Yazar Terry_More ¤¤¤Ø®µM ©ùc£§î¤¤¤ May 227 9 21 Kas 2008 #5 Cevap: Call of Duty World War ( Bir yerde kaldım) yardım Hedef belirleyip hedefi kilitleyince uçaklar gelip Bombalıyor ama hö haa Diyorki Binanın Kuzeyindeki Uçaklara Radio ile mesaj ver Son düzenleme: 21 Kas 2008
Cevap: Call of Duty World War ( Bir yerde kaldım) yardım Hedef belirleyip hedefi kilitleyince uçaklar gelip Bombalıyor ama hö haa Diyorki Binanın Kuzeyindeki Uçaklara Radio ile mesaj ver
Shellx NATIONAL SECURITY Haz 959 33 21 Kas 2008 #6 Cevap: Call of Duty World War ( Bir yerde kaldım) yardım önce kuzeydeki binaları sonrada doğudaki binaları bombalatıcaksın (düz ve sağdaki)
Cevap: Call of Duty World War ( Bir yerde kaldım) yardım önce kuzeydeki binaları sonrada doğudaki binaları bombalatıcaksın (düz ve sağdaki)
T Konu Yazar Terry_More ¤¤¤Ø®µM ©ùc£§î¤¤¤ May 227 9 21 Kas 2008 #7 Cevap: Call of Duty World War ( Bir yerde kaldım) yardım tamam Geçtim Sağol oyn bittikten sonra Zombie Mod açılıyor oda iyiymiş para ile silah mühimmat alıp zombie öldürdükçe para falan geliyor
Cevap: Call of Duty World War ( Bir yerde kaldım) yardım tamam Geçtim Sağol oyn bittikten sonra Zombie Mod açılıyor oda iyiymiş para ile silah mühimmat alıp zombie öldürdükçe para falan geliyor