malevolence
Scortman ||| Malevolence
- Ağu
- 179
- 43
2 Sevgili ve Babası
bi çocuk kız arkadaşını ewe bırakmak ister.Ewe gelince kapının önünde elini duvara koyup,kızdan bir öpücük ister.Kızda nazlanır.Böyle 15 - 20 dk geçer.Daha sonra salonun ışığı yanar.Ardından kapı açılır ve gelen kızın kardeşidir.Kıza dönerek
-Abla babam diyo ki 'öpcekse öpsün, öptürcekse öptürsün.Ben gelirsem fena öperim.Ayrıca şu hayvan oğlu hayvana söle elini zilden çeksin.
-----------------------------------------------------------------
Annemin ev Süpürmesi
Temizlik günümüz gelmişti..Evde temizlik yapıyoruz annemle ben içeri odaları sildim annemde salonu süpürüyor
hadi anne işin bitmedi mi die yanına gittim
bir baktım süpürgenin borusu çıkmış annem boş boş süpürüyor..bitti bitti dedi
sen öyle san dedim.bir baktı süpürgenin borusu çıkmış gülmekten öldük yarım saat yaa
----------------------------------------------------------------
Ossuruk
çok güzel bir gündü.sevgilimle elele boğazda geziyorduk.bir banka oturduk.ortam romantikleşmeye başladı.erkek arkadaşım niyeti bozmuştu.elini omzuma koydu.okşamaya başladı.bende uzun zamandır bu anı bekliyordum.
tam eğildim uz
MuM
bir zamanlar bütün şehrin elektriği kesilmiş. Bir kadın evde yalnız kalmış telefon çalmış. 5 Dakka sonra ordayım demiş bir daha çalmış 3 dakka sonra ordayım demiş birdaha çalmış 1 dakka sonra ordayım demiş birdaha çalmış telefon bu kez adam demişki kapının önündeyim kadın korkmuş eline bir tane sopa almış dua ede ede gitmiş kapının yanına kapıyı açmışki kadın ne duysun adam demişki bir tane mumunuz varsa alabilirmiyim demiş
Çamaşır makinesi
Bir Türk bir Alman ve bir Amerikali
ucaktaydilar beraberlerinde camasir makineleri vardi.
Mecbur kalarak makinelerini atmak zorunda kaldilar.
Önce alman atar makinesi kirilir
sonra amerikali atar onunkide kirilir
enson türk atar ama nedense onunki kirilmaz
alman ve amerikali türke sorar: seninki niye kirilmadi
türk cevap verir: MAKİNENİZ UZUN YAŞAR CALGONLAA
bi çocuk kız arkadaşını ewe bırakmak ister.Ewe gelince kapının önünde elini duvara koyup,kızdan bir öpücük ister.Kızda nazlanır.Böyle 15 - 20 dk geçer.Daha sonra salonun ışığı yanar.Ardından kapı açılır ve gelen kızın kardeşidir.Kıza dönerek
-Abla babam diyo ki 'öpcekse öpsün, öptürcekse öptürsün.Ben gelirsem fena öperim.Ayrıca şu hayvan oğlu hayvana söle elini zilden çeksin.
-----------------------------------------------------------------
Annemin ev Süpürmesi
Temizlik günümüz gelmişti..Evde temizlik yapıyoruz annemle ben içeri odaları sildim annemde salonu süpürüyor
hadi anne işin bitmedi mi die yanına gittim
bir baktım süpürgenin borusu çıkmış annem boş boş süpürüyor..bitti bitti dedi
sen öyle san dedim.bir baktı süpürgenin borusu çıkmış gülmekten öldük yarım saat yaa
Ossuruk
çok güzel bir gündü.sevgilimle elele boğazda geziyorduk.bir banka oturduk.ortam romantikleşmeye başladı.erkek arkadaşım niyeti bozmuştu.elini omzuma koydu.okşamaya başladı.bende uzun zamandır bu anı bekliyordum.
tam eğildim uz
MuM
bir zamanlar bütün şehrin elektriği kesilmiş. Bir kadın evde yalnız kalmış telefon çalmış. 5 Dakka sonra ordayım demiş bir daha çalmış 3 dakka sonra ordayım demiş birdaha çalmış 1 dakka sonra ordayım demiş birdaha çalmış telefon bu kez adam demişki kapının önündeyim kadın korkmuş eline bir tane sopa almış dua ede ede gitmiş kapının yanına kapıyı açmışki kadın ne duysun adam demişki bir tane mumunuz varsa alabilirmiyim demiş
Çamaşır makinesi
Bir Türk bir Alman ve bir Amerikali
ucaktaydilar beraberlerinde camasir makineleri vardi.
Mecbur kalarak makinelerini atmak zorunda kaldilar.
Önce alman atar makinesi kirilir
sonra amerikali atar onunkide kirilir
enson türk atar ama nedense onunki kirilmaz
alman ve amerikali türke sorar: seninki niye kirilmadi
türk cevap verir: MAKİNENİZ UZUN YAŞAR CALGONLAA