Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Center] [Database] [v2.1] [Tum Buglar Fix] [İlk Kez Ko-cuce'de][h3ra]
[Database] [v2.1] [Tum Buglar Fix] [İlk Kez Ko-cuce'de][h3ra]
Arkadaşlar boş boş konuşmayın adamıda delirtmeyin adamburda iyilik ypamış paylaşmış bazı densiz kişiler "nebiçim db bu starttadc veriyor,ezme db sakın yüklemeyin,çöp" falan gibisinden on nuamra db buna laf atan adamın kendisi çöptür burda bedavaya paylaşmış bunu kötüleyemezsiniz beğenmezseni çekmezsiniz
eleştirilecekse yapıcı eleştirilmeli
Arkadaşlar boş boş konuşmayın adamıda delirtmeyin adamburda iyilik ypamış paylaşmış bazı densiz kişiler "nebiçim db bu starttadc veriyor,ezme db sakın yüklemeyin,çöp" falan gibisinden on nuamra db buna laf atan adamın kendisi çöptür burda bedavaya paylaşmış bunu kötüleyemezsiniz beğenmezseni çekmezsiniz
[Database] [v2.1] [Tum Buglar Fix] [İlk Kez Ko-cuce'de][h3ra]
Arkadaşlar sizden bir ricam var bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum . Sw açmak ıstıyorum fakat hiç bir şey bilmiyorum desem yeri yani. Nereden başlayacağım hakkında sizlerden bilgi almak istedim eğer yardımcı olursanız tabi
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara tşkler
Konunun dışı kusra bakmayın . bu arada güncel kalmasını saglamıs oluruz