Herksee mraba arkadaslar,öncelikle bu yazının TAMAMEN bana ait olduqunu belirtmek isterim,chaosu arastırdım,dendim,yorumladım ve sıra paylaşmaya geldi.k2 networkun beta amaçlı actıqı server chaos.
baslangıcta,,,,
charı actıqınızda 83 level,148 skill point,292 stat point,ve L harfinden mektup olarak gelen valkyre armor,valkyre helmet certificate ve 3 GB para,1K national point
itemler ise basit,moradon ve lufersonda npc isimlerinden belli,örneğin [rogue items] tum itemler +8dir,npclerde HER item bulnmakta,gabs blessingden rauma kadar hersey +8,+ basma olayı da o kadar zor değil,serwerda 1 qunde +9 set yapanlar var.
pvp tarzı playerlık önemli,fazla söze gerek yok,Knıgthtın resmi sitesinden patchi indirip girebilirsiniz.
serverda beni bulmak isteyenler,,
Irk=karus
Job=Warrior
Level=83
Clan=WeAreSoRRy (benim clanım)
Nick=DjSeRSeRy
NP=38xx
Bu arada itemlerim,,
+8 rebirth crowaz pauldron
+7 rebirth crowaz pad
+6 rebirth crowaz helmet
+6 rebirth crowaz boots
+6 rebirth crowaz gauntlent
+7 rebirth chaos wirinium (sword)
İ.N +3
S.O.S +3
Dual R.O.C +3
Ayrıca göstermek istediğim bir resim var
serwerdan bir ss
(charda walkyre gözükmesinin sebebi,crowaz armorların uzerine giymemden dolayı
)
NOT=sol altta gördüğünüz manzara ortada ancak bir de sağ alta bakın,aynı anda kaç kişi hücum edior we sag ustte yediklerime bakın (torment,biliziard,kilit ws ws
)
e hepinizi beklerim
sayqılar,,, Dj SeRSeRy
http://i0912.hizliresim.com/2021/12/8/1915.jpg
baslangıcta,,,,
charı actıqınızda 83 level,148 skill point,292 stat point,ve L harfinden mektup olarak gelen valkyre armor,valkyre helmet certificate ve 3 GB para,1K national point
itemler ise basit,moradon ve lufersonda npc isimlerinden belli,örneğin [rogue items] tum itemler +8dir,npclerde HER item bulnmakta,gabs blessingden rauma kadar hersey +8,+ basma olayı da o kadar zor değil,serwerda 1 qunde +9 set yapanlar var.
pvp tarzı playerlık önemli,fazla söze gerek yok,Knıgthtın resmi sitesinden patchi indirip girebilirsiniz.
serverda beni bulmak isteyenler,,
Irk=karus
Job=Warrior
Level=83
Clan=WeAreSoRRy (benim clanım)
Nick=DjSeRSeRy
NP=38xx
Bu arada itemlerim,,
+8 rebirth crowaz pauldron
+7 rebirth crowaz pad
+6 rebirth crowaz helmet
+6 rebirth crowaz boots
+6 rebirth crowaz gauntlent
+7 rebirth chaos wirinium (sword)
İ.N +3
S.O.S +3
Dual R.O.C +3
Ayrıca göstermek istediğim bir resim var
(charda walkyre gözükmesinin sebebi,crowaz armorların uzerine giymemden dolayı
NOT=sol altta gördüğünüz manzara ortada ancak bir de sağ alta bakın,aynı anda kaç kişi hücum edior we sag ustte yediklerime bakın (torment,biliziard,kilit ws ws
http://i0912.hizliresim.com/2021/12/8/1915.jpg
Son düzenleme: