Evet Arkadaslar Yeni Npcye Görev Ekleyemedim Bİldiğim KAdarıyla Bir Cok Kişide EKliyemior BEnde Kutu Kırdırma GÖrevini EDitledim Sİzlere Sunuyorum
isterseniz Gem Taşlarını Db Nize Ekleyin Bana KOdunu SÖleyin Size Kırdırmak için İstenen İtemi Gem Taşı Yaparım Su Anda Kutu İstior BEnde Ekli Olmadıgı İçin ÖLe Yaptım Mavi Kutudan GEm İtemleri düşüor Bf İtemlerini Eklemek İsteklere Göre Onlarıda EKleyebilirm Dread SHield vs vs DÜşüor Cok Düşük Baya Bi Düşük Bi Şanslada Ring Of The Felankor Düşüo Kutu Kırdırma Npcsini Editlersiniz ÖGrünümünü Chaotic generatör Yaparsınız SErverinizde Olur
yeni Olusturdugumuz Bir Npcye ÖGrev Eklemeyi Basarıyım Bunu BAska Bir Npcye Aktarıcam 
Link: Best Web Hosting - Dedicated Server
Bunu İndirip Db nizdeki ITEM_EXCHANGE yi Silin Burdaki ITEM_EXCHANGEyi import edin ve kırdırdıgınızda daha deişik itemler düşecek 1 kırdırmayla düşmez ona göre düşme oranları düşük şansınıza göre ne item düşerse düşer
Alıntı Değildir Tamemen KEndi Yapımım xD el emeği göz nuru
Link: Best Web Hosting - Dedicated Server
Bunu İndirip Db nizdeki ITEM_EXCHANGE yi Silin Burdaki ITEM_EXCHANGEyi import edin ve kırdırdıgınızda daha deişik itemler düşecek 1 kırdırmayla düşmez ona göre düşme oranları düşük şansınıza göre ne item düşerse düşer
Alıntı Değildir Tamemen KEndi Yapımım xD el emeği göz nuru