M Konu Yazar MythEskiya New Member Kas 24 0 18 Ağu 2009 #1 Gayet GÜzel Oyunumu Oynuyordum. Oyundan Cıktım 1-2 Saat Sonra Girdim Oyun Bu Haldeydi.. Hangi Dosyada Eksiklik Var Acaba?
Gayet GÜzel Oyunumu Oynuyordum. Oyundan Cıktım 1-2 Saat Sonra Girdim Oyun Bu Haldeydi.. Hangi Dosyada Eksiklik Var Acaba?
A AlbertDeDazo Well-Known Member Haz 1,379 33 18 Ağu 2009 #2 Cevap: Charım Görünmüor Canavarlar Ve Diğer Charlarda... cLienti baştan kur tek bi dosya eksık deqL cunku.
Cevap: Charım Görünmüor Canavarlar Ve Diğer Charlarda... cLienti baştan kur tek bi dosya eksık deqL cunku.
sadafa4 New Member Mar 25 0 18 Ağu 2009 #3 Cevap: Charım Görünmüor Canavarlar Ve Diğer Charlarda... kardeşim item dosyanda sorun war uskonun item dosyasını atabilrisin
Cevap: Charım Görünmüor Canavarlar Ve Diğer Charlarda... kardeşim item dosyanda sorun war uskonun item dosyasını atabilrisin
uqhaLA Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 19 0 19 Ağu 2009 #4 Cevap: Charım Görünmüor Canavarlar Ve Diğer Charlarda... saoL sadafac4 ii
KinG_SpeeD Member Nis 122 0 19 Ağu 2009 #5 Cevap: Charım Görünmüor Canavarlar Ve Diğer Charlarda... Item Kalsörünün Adı İtem'ise Deiştir Item Yap Düzelir ++ Rep Pls Heralde Oyna Hızlı Girmek iÇin YaPTIn
Cevap: Charım Görünmüor Canavarlar Ve Diğer Charlarda... Item Kalsörünün Adı İtem'ise Deiştir Item Yap Düzelir ++ Rep Pls Heralde Oyna Hızlı Girmek iÇin YaPTIn
RainSonTr New Member Kalemi Kırıldı! Nis 687 1 20 Ağu 2009 #6 Cevap: Charım Görünmüor Canavarlar Ve Diğer Charlarda... İtem ve Data Dosyasi Sorunsuz Atacaksin...