Chindeki 2.0 sohu serverlerde oynamak istermisin :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan khrysaor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

khrysaor

Member
Mar
35
0
google cn üzerinde pvp serverleri araştırırken rastgele buldugum bir pvp tanıtım sitesi toplist gibi birşey çogu 2.0 deil ama aralarında 2.0 server lar yogunlukta zaten detaylarında anlayabilirsiniz
Biz 1299 da ile ugraşırken yoksen bunu çaldın yok bu benim kodum derken çinli kardeşler tarafından biraz sollanmışız sanırım :D
neyse siteye gelelim
kosfw.com
Şimdi aklınıza 2.0 da ne olaki diye bi soru geliyo bilmeyenler için
ufak bir foto :)
http://img341.imageshack.us/img341/2546/1002230033392fe9dcfbcae.jpg
img341.imageshack.us/img341/2546/1002230033392fe9dcfbcae.jpg
bu arada tek başına oynayıpda napıcam diyenler olabilir ben ·çÔÆÆïÊ¿ - ÆïÊ¿2.0 - ÆïÊ¿Online - knight bu serverde oynuyorum 1 2 çinli ile baya samimiyeti ilerlettim yarı ingilizce yarı translate çincesiyle :D

Cevap: Chindeki 2.0 sohu serverlerde oynamak istermisin :)

muhaskdjlaskdjaskdlşlşbaşlığı okuduktan sonra koptum ya :D chindeki :D madem bilmion çin yazsana

Daha nasıl başlık açacağını bilmiyorsun onu geçtim bu sağa sola yayılır daha sonrada tüm IP'ler yurt dışına kapanır.

muhaskdjlaskdjaskdlşlşbaşlığı okuduktan sonra koptum ya :D chindeki :D madem bilmion çin yazsana

adam gibi toplic okumayı ögrenin ondan sonra gelin ders verin sebi sübyankar buna bu kadar dikkat okukunuzdaki türkçe derslerine yogunlaşın hödükler

sohu 2 güzel ama işte bi servera girmiştim pazara baktım 1000tane bus anvil düpesi denedim olmuo adam afk sorsan cevap vermez...
Bu yüzden girmiorum

ya tüm serverlarda could open not boxfile diyo exeler ? işletım sistemım windows 7 help pls :D

xp kullandıgım halde bende de veriyor o hatayı bu serverda :) khrysaor sendede veriyormu aynı hatayı.

4 KB İLE İNDİRİYO 30 SAAT 10 DAKİKA DEYO VAZ GEÇTİM :d
ÜYELİK ALIP ALAMADIĞIMDANDA EMİN DEĞİLİM :d

Box file Hatası İçin Exelerin ve Client'in Adını asd Filan Yapın Çince Olduğu İçin Veriyor O Hata ve Ordaki Serverlardan Çoğuna Girdim Bu Konu Sayesinde 200 kb ile Çekiyorum Her Serverın Exe'sini vs.

Güzelmiş ama yazına özen göster derim ben birde ceviri isteğin gibi yaparsın google iyi kötü yapıyor

cwm1tipg7ooo13p2l0ii.jpg

Cannot Box open file hatasını windows 7 de exe ve client adını değiştirerek girebiliriz yani? okadar client indirmiştim sonra hepsinden aynı hatayı vermişti silmiştim =)

clienti indirmesi gerçekten çok uzun sürüyo nasıl olucak yav :S

clienti indirdim ama oyuna giremiyorum exe ye tıklıyorum açılmıyor bi fikri olak varmı?

Box file için dediğimi yapın ismi çince olduğundan girmiyor Xprime sende bi exenin adını filan asdasd yap öyle dene

Ben girdim dolu server var. +9 itemli serverlarda var zorlarda var :D ama hem lag oluyo malum,droplarda bılınmeyınce az zor tavsiye etmıyorum yani =D

Ben girdim dolu server var. +9 itemli serverlarda var zorlarda var :D ama hem lag oluyo malum,droplarda bılınmeyınce az zor tavsiye etmıyorum yani =D

Sen girdinde Bende Neden Start gelmior..( senin qirdiqin sw nin ip verir misin ?

Geri
Üst Alt