ChokeLLa <3 Kimdir ula :D

Konu Yazar

ChokeLLa <3

Cüceyim ben cüceyim ...
May
538
11
Merhaba arkadaşlar.

Adım soyadım Ufuk SAĞLAM , Yaşım 16 ( üyeLiği 2 kişi kullanıyoruz diğeri Can .. )

Eğitimim

İlkokul 4. sınıfa kadar Ressam Şevket Dağ İlkÖğretim okulunda ve 5-8. Sınıfı Menderes İlk Öğretim Okulunda okudum .. Şuan Lise okuyorum Güngören Ticaret Meslek lisesi .. 1 Kere kaldım şuan 1. sınıf tekrar ..
Derslerim önceden iyiydide lise zorladı kaldık işte hö

Knight Online ile Nasıl Tanıştım?

Ben 12 yaşındayken bizim mahallede internet cafede ko oynuyodu herkes ( usko ) Ben pek anlamıyodum oyundan ve Ne zevk alıyolar bundan falan diyip counter oynuyordum xD Herneyse cafenin sahibi hiç unutmam Ali abi Oyunu sana öğreteyim mi dedi ? Yok felan derken öğrendik. Zevkli geliyordu o zamanlar.Elime geçen her parayla cafeye gidiyordum.( Evde net yoktu :D ) Okuldan falan kaçıp arkadaslarla gidip oynuodk ko'yu :D . Herneyse hep hile yapıp en iyi olmak istedim hepde banned veya hacked xD .. Cafeci Ali abinin diezde rogue si vardı ilk nicki patronrogue idi belki bilen vardır .. 4-5 Ay ko oynayınca banada vermeye başladı charı cafede pk atıyodum onun charıyla falan falan .. Sonra char soyuldu ve charını sattı .. Cafeyide başkasına devretti pek aram yok şimdiki sahibiyle xD
Herneyse bi gün cafeye uğradım arkadaşlarla takılmak için .. Baktım hepsi full +10 itemli charlarla oynuyolar :D Bu ne olum nerden çaldınız falan dedim usko deil dediler .. Anlattılar oyunu falan her neyse hemen masa açtırdım bende kurdum bi char .. Az çok oynamayı biliiodum girdim arkadaşlarla takıldm ..

Ko-Cuce ile Nasıl Tanıştım?

Bu forumu şuan forumda üyeliği (sanırım) olmayan SpecteeR nickli hasan arkadasımdan ögrendim .. foruma üye olmayı bilmiyordum üyeligim yoktu sadece server tanıtımlarına bakıp ip yi alıp pk atıyodum :D Sonra bi arkadasım server kurdu benide çağırdı gm olarak , pek online olamıyormuş o sen çok onlinesin gel gm lik yap falan dedi kabul ettim girdim başladım servera .. Herneyse oyunda ChokeLLa Nickli bi priestle tanıştım .. Msn sini falan istedim verdi işte herneyse .. Sordum ko-cuce de üyeligin varmı diye .. evet dedi ilk tanıstıgımız gün güvenmez diye isteyemedim birazda utandım hani .. :-: Herneyse server 2 ay falan açık kaldı .. arkadas serverı kapattı bende msn den ChokeLLa ( EkinCan ) ile konustum Server varmı falan diye .. Öyle serverlarda takılarak onla kaynaştım .. Biraz zaman sonra forumdaki üyeliğini vermesini rica ettim ( Bu üyelik değil başka üyelikti banlanmıs sanırım oda :d ) .. Oda verdi .. İşte böyle tanıştım Ko-cuce ile ...

Yapmayı Sevdiklerim
* Knight Online Oynamak.
* Pvp Kurmak ( Beceremedim bi türlü xS )
* Tbl Editlemek
* Gezmeyide severim. ( Asosyal değilim hö )
* Bilgisayar Başında (Boş Boş) Uğraşmayı Severim...
* Manitalarla takılmayı da severim xD
* Kendimi övmeyi severim xD

Yapmayı Sevmediklerim

* Ders çalışmayı sevmem.
* Uyumayı sevmem.
* Kitap okumaktan NEFRET EDERİM ..
* Uzun yazıları okumayı sevmem .. Hatta yazıları okumayı bile sevmem xD

Bildiğim Diller

* Türkçe
* İngilizce ( çoook az :D Ama olsun biliyoruz işte :P ) (Can'ın ingilizesi harikadır üzerine kimse tanımam )

Dinlediğim Müzik Türleri

* Arabesk
* Rap
* Slow Rap

Öğrenmek istediklerim

* Server kurmak
( YARDIMCI OLACAK VARMI İÇİNİZDE :D )
* Db editlemek

Okul Hayatım

Ilk ve orta okul 6. sınıfa kadar derslerim süperdi. Her zaman takdir-teşekkür alıyordum..
Liseye geçtikten sonra notlarım iğrençleşmeye başladı :D. 1. dönem 8 zayıfım vardı. 2.ci dönem az bir gayretle notları yükselttim ve 6 zayıf ile kaldım :haha: Hedefim Bilgisayar mühendisi veya bankacı olmak hö

Nasıl Biriyim ?

Pek sinirli değilim Küfür etmeyi pek sevmem hatta hiç sevmem fakat , bana yamuk yapana sövmeyi çoookk severimm ;)

* Kendini beğenmiş biri pek değilim ama kendimi övmeyide sverim yani :d
* Takım tutarım. Galatasaray'lıyım. Futbolla pek aram yok ama olsun :D
* Fazla konuşkan değilim .. :D

Forumda Şuan pek arkadaşım yokk ..

Bi kaç resim koysam yeter herhalde ..

Bu Resimde yatan benim :D

http://i0910.hizliresim.com/2021/10/16/5760.bmp

Burda sağdaki benim xD

http://i0910.hizliresim.com/2021/10/16/5793.bmp

Burdada beyaz t-shirtli benim :D

http://i0910.hizliresim.com/2021/10/16/5792.jpg

Bu nick nerden geliyor ?
Valla bu üyelik önceden benm olmadıgı için pek bilemicem :D EkinCan'a sormak lazım .. Ben sordugumda ; Bi serverda char kurarken Çikolata yiyordum ordan aklıma geldi kurdum demişti :p <3 ün anlamını bilmeyen yoktur heralde ? :D Kalp gibi bişey yani seviyorum,sevmek anlamına falan geliyor :D

Son düzenleme:
Cevap: ChokeLLa <3 Kimdir ula :D

Kİm Ulan Bu Ufuk :D Tanımam Etmem hö

Cevap: ChokeLLa <3 Kimdir ula :D

Herşey güzelde karışmak gibi olmasın sigara neden bea :)

Geri
Üst Alt