Ciddiyetsizler !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EphiNoiA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EphiNoiA

New Member
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
10
Web sitesi
www.ko-cuce.org
Ciddiyetsizler!

Beşiktaş’ta gençler Teknik Direktör Mustafa Denizli’den geçer not alamadı

thumbnail.php

Beşiktaş'ta gençler Teknik Direktör Mustafa Denizli'den geçer not alamadı. Ümit Milli Takım ile yapılan hazırlık maçındaki futbolu beğenmeyen Denizli, "Alınan 4-3'lük mağlubiyet oldukça düşündürücü. Sizi oldukça ciddiyetsiz gördüm. Beşiktaş mücadele ettiği her branşta galip gelmek zorundadır. Kendinize çeki düzen verin aksi takdirde ben gereken önlemleri alırım" diyerek gençlere gözdağı verdi.

Beşiktaş'ta gençler Teknik Direktör Mustafa Denizli'den geçer not alamadı. Ümit Milli Takım ile yapılan hazırlık maçındaki futbolu beğenmeyen Denizli, "Alınan 4-3'lük mağlubiyet oldukça düşündürücü. Sizi oldukça ciddiyetsiz gördüm. Beşiktaş mücadele ettiği her branşta galip gelmek zorundadır. Kendinize çeki düzen verin aksi takdirde ben gereken önlemleri alırım" diyerek gençlere gözdağı verdi.

TABATA KAFAYA TAKMADI

Denizli, bazı taraftarların yeni transfer Tabata'yı protesto etmesine anlam veremediğini belirterek, "Vazgeçilmez gücümüz olan taraftarımız Beşiktaş'ın başarısı için ter döken her bireye sahip çıkmalı. Tabata bize beklenenden daha kısa zamanda uyum sağladı. Yeni takımıyla ilk maçına çıktı ve futbolu beni tatmin etti" dedi. Brezilyalı yıldız ise protestolarla ilgili olarak, "Zamanla beni daha çok seveceklerdir" diye konuştu.

Geri
Üst Alt